Tragisk ulykke: 10 personer dræbt i togulykke

Billedet stammer ikke fra den omtalte ulykke. (Foto: Shutterstock)

10 personer har mistet livet, og yderligere 15 er i kritisk tilstand efter en voldsom togulykke.

10 personer har mistet livet i en alvorlig togulykke, hvor op mod 50 personer er kommet til skade. Det skriver det britiske medie Daily Star.

Læs også

'Landets farligste' er nu bag tremmer igen

Ulykken fandt sted nær ørkenlandsbyen i Tabas i Iran, hvorfra toget var på vej til byen Yazd i de tidlige timer onsdag morgen.

Tabas befinder sig omtrent 550 kilometer sydøst for den iranske hovestad Teheran.

I en officiel meddelelse fra de iranske myndigheder, er det blevet afsløret, at 15 personer er blevet bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Efter ulykken blev to helikoptere sendt til stedet.

"Kl. 05:30 i morges afsporede Mashhad-Yazd-passagertoget på Tabas-aksen, og desværre døde 5 personer i denne ulykke," lød det i en meddelelse kort efter ulykken fandt sted.

"15 mennesker er i kritisk tilstand, og omkring 50 personer blev såret. To hold af reddere og to helikoptere blev sendt til stedet."

Senere er det af de iranske myndigheder blevet bekræftet, at antallet af personer, der er afgået ved døden, er steget til 10. Desværre kan dette tal fortsat nå at stige.

Mir-Hassan Mousavi, der er viceminister for Irans jernbanedrift, at de første rapporter tydede på, at toget havde ramt en gravemaskine, der var parkeret for tæt ved togskinnerne.

Det iranske nyhedsbureau Fars har desuden meldt ud, at der var fem ud af i alt syv togvogne, der blev afsporet i forbindelse med ulykken.

"Tre nødhelikoptere og 10 ambulancer er blevet sendt til stedet," lød det desuden fra talsmand Mojtaba Khaledi til et andet nyhedsbureau umiddelbart efter ulykken.

"Arbejdet foregår stadig på stedet, og ifølge de rapporter, der er modtaget indtil videre, er 10 mennesker desværre blevet dræbt."

Læs også

Ny coronavariant smitter vaccinerede og hærger i Europa: Risikerer smittebølge i Danmark denne sommer

Iran blev også ramt af en stor togulykke tilbage i 2016, der endte med 49 døde og 103 sårede. Her kørte to tog sammen på hovedlinjen mellem byerne Semnan og Damghan.

 

Dagens Gossip