Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

I en ny bog om børn, der husker deres tidligere liv, fortæller den tyske terapeut Trutz Hardo om en 3-årig dreng, der med stor nøjagtighed husker sit liv - og hvordan han blev myrdet.

Historien om den lille dreng er angiveligt blevet fortalt til lægen Dr. Eli Lasch.

Det skriver the Epoch Times.

Drengen tilhører en mellemøstlig trosretning, der kalder sig selv “Druze”, indenfor hvilken reinkarnation er accepteret som et faktum. Alligevel formåede den tre-årige dreng, så snart han havde lært at tale, at få sin menighed til at tabe kæberne, da han fortalte, hvordan han i sit tidligere liv var blevet myrdet med en økse i hovedet.

Drengen blev nemlig født med et rødt modersmærke på sit hovede, som svarede nøjagtig til det sted, hvor han ifølge sin egen historie skulle være blevet ramt med øksen.

Drengen kunne udpege den landsby, han boede i i sit tidligere liv, så de voksne tog ham med dertil.

Han huskede det navn, han havde haft i sit tidligere liv, og i landsbyen fortalte en lokal, at en mand af præcis det navn var forsvundet derfra fire år tidligere.

Drengen huskede også navnet på den mand, der havde myrdet ham. Da morderen blev konfronteret med den lille drengs påstand, blev han helt hvid i hovedet af skræk - men han indrømmede ikke mordet.

Klik her og bliv opdateret med lignende historier på din E-mail

Herfra foreslog drengen, at han kunne tage de voksne med til det sted, hvor hans døde krop dengang var blevet begravet. På det præcise sted fandt de et skelet, som stammede fra en mand. I kraniet var et mærke, der passede nøjagtigt med drengens modermærke.

Ved siden af skelettet fandt de også den økse, der havde slået manden ihjel.

Herfra gik den lille forsamling tilbage til den formodede morder, som blev præsenteret for denne nye bunke bevismateriale.

Det fik ham til at tilstå mordet på den mand, som den tre-årige dreng tilsyneladende var i sit tidligere liv. 

Sådan lyder i hvert fald historien, som nu er en del af en ny bog om børn, der kan huske, hvem de var i et tidligere liv. 

 

Dagens Gossip