Tre dage før han blev student: 18-årig ofrede sit liv i skoleskyderi

18-årige Kendrick Ray Castillo vil aldrig nogensinde blive glemt på STEM-skolen i Denver, hvor han ofrede sit eget liv for, at hans klassekammerater kunne holde sig i live.

En person mistede livet i tirsdags, da to gerningsmænd pludselig valgte at åbne ild på en skole i Denver, Colorado. Det var dog ikke hvem som helst, der endte med at gå bort, det var en vaskeægte helt.

Sådan kan man hvert fald godt betegne den 18-årige Kendrick Ray Castillo, der bar en stor del af årsagen til, at der ikke omkom flere elever på skolen. I alt kom otte elever til skade, men havde det ikke været for Kendrick Ray Castillos heltegerning, så kunne det være gået langt værre til.

Den 18-årige elev valgte nemlig at følge sit beskyttelsesinstinkt, og i stedet for at tænke på sig selv, valgte han at storme direkte mod de to bevæbnede studerende, for at beskytte sine medstuderende.

Læs også

36-årig far gjorde en rigtig god gerning - Blev straffet med fyreseddel og skilsmisse

Heltegerningen kostede desværre den 18-årige livet, men hans eftermæle vil til gengæld aldrig blive glemt. Hans veninde Cece Bedard brød sammen, da hun fik beskeden om, at hendes tætte ven var omkommet i skyderiet, men hun var til gengæld slet ikke overrasket, da hun hørte om hans modige gerning.

“Der er slet ingen tvivl. Han ville have gjort hvad som helst, han kunne have gjort, for at hjælpe andre,” fortalte hun ifølge det britiske medie The MIrror.

Foto: Douglas County Sheriff's Office/Facebook

Kendrick reddede os andre

18-årige Kendrick Ray Castillo var blot tre dage fra, at han skulle have haft sit afgangsbevis og dermed kunne kalde sig student fra Highland Ranch Science, Technology, Engineering and Math School (STEM).

To studerende med våben satte dog en stopper for dette, og mens hans venner og medstuderende i dag begræder tabet af kammerat, så kan de kigge op og sende en stor tak.

En elev på skolen var nemlig vidne til Kendrick Ray Castillos heltemod, og det gav de andre tid til at komme i dækning.

“Han sprang direkte på ham,” fortalte Nui Giasolli til NBC News, hvor han refererede til, at Kendrick hoppede på den ældste af de to bevæbnede studerende.

“Han skød Kendrick, og det gav os alle sammen tid nok til at komme under vores borde, få os selv i sikkerhed og derefter løbe ud af lokalet for at slippe fri,” fortæller han.

Politiet anholdte den 18-årige Devon Erickson og den 16-årige Alec McKinney, som begge gik på skolen. I alt kom ni personer til skade under skyderiet, hvor det kun var den 18-årige Kendrick Ray Castillo, der mistede livet.

Læs også

Manden dræbte deres lille hund - Nu er hun fyret fra populært tv-program

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip