Troede hun havde fået en p-bøde: Fik en langt værre besked i forruden

Foto: Shutterstock.com

Kvinden var overbevist om, at det var en p-bøde der sad i forruden, men da hun åbnede den, fik hun en langt værre besked.

Når man som bilist kommer hen til sin bil og opdager, at der flagrer noget i forruden, så kan man næsten altid forvente, at der ligger en bøde og venter på en.

Det var højst sandsynligt også, hvad en kvinde forventede, da hun så, at der lå en seddel i forruden af hendes bil. Men det var langt fra en bøde.

Læs også

Ekspert: Derfor skal du ikke opbevare dine æg i køleskabsdøren

“Til information: Jeg har bollet med med din kæreste. Han sagde, I var gået fra hinanden. Jeg bor i 5D.”

Sådan stod der på den seddel, som en kvinde fandt i forruden af sin bil. Den var udformet som en to to-liste, og udover at informere om den utro kæreste, så stod der også, at hun skulle vaske sin bil og droppe kæresten. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge. 

Sedlen er gået viralt efter den er blevet delt på Instagram, skriver Daily Star. Den er blevet postet i gruppen ‘neighbors from hell’ (naboer fra helvede), og har på nuværende tidspunkt fået over 11.000 likes og mange kommentarer, der går på, at folk er vilde med den ærlige kvinde bag sedlen.

Det var dette syn, der mødte kvinde. Foto: neighborsfromhell /Instagram.

“Hvem end det er, så vil jeg ønske, at var min bedste veninde”

“Det er fedt! Selvom jeg nok ikke ville afsløre, hvor jeg boede.”

Kvinden, der står bag sedlen, skulle angiveligt have fundet ud af mandens utroskab, hvorefter hun valgte at dele det med mandens kæreste på en temmelig offentlig måde.

Det er ikke første gang

Ifølge Daily Star, så er det ikke første gang, at utroskab bliver luftet uden for hjemmets fire vægge.

Blandt andet fik en kone hævn over sin lyvagtige mand ved at spraymale en madras med detaljer om hans utroskab - inden hun placerede den uden for familiens hjem, hvor alle kunne se den.

Læs også

Ekspert: Derfor skal du ikke opbevare din ost i køleskabslågen

 

 

Dagens Gossip