Trump melder ud: Vil gøre alt for at hjælpe

Foto: Shutterstock

Den tidligere præsident vil meget gerne hjælpe det amerikanske justitsministerium, lyder det i et nyt interview.

I sidste uge fik tidligere præsident for USA, Donald Trump, besøg af agenter fra FBI. Disse havde til opgave at ransage Trumps hjem i Mar-a-Lago, Florida.

Her skulle man hente forskellige statsdokumenter, som Trump angiveligt har hjemtaget ulovligt efter endt periode som præsident.

Læs også

Rengøringsdamen gør rent på hotelværelset: Får et chok, da hun løfter dynen

I et nyt interview med Fox News fortæller den tidligere præsident, at han "vil gøre alt" han kan "for at hjælpe landet" efter FBI's razzia af hans hjem i Mar-a-Lago i sidste uge.

Trump fortalte desuden, at han havde fået sine repræsentanter til at kontakte justitsministeriet for at tilbyde at hjælpe midt i forargelsen over FBI's hidtil usete razzia mod hans private bolig.

Trump hævder desuden, at alle dokumenterne var blevet afklassificeret og derfor ikke sensitive.

"Landet er i en meget farlig position. Der er en enorm vrede som jeg aldrig har set før, over alle de fiduser, og denne nye svindel og heksejagt, og nu dette," sagde Trump og tilføjede:

"Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe, vile jeg og mit folk helt sikkert være villige til at gøre det. Der har aldrig været et tidspunkt som dette, hvor retshåndhævelse er blevet brugt til at bryde ind i huset til en tidligere præsident i USA, og der er en enorm vrede i landet - på et niveau, der aldrig er set før, bortset fra i særlige krisetider."

Trump fortalte desuden, at man endnu ikke har hørt noget fra justitsministeriet om, hvorvidt de ønsker at modtage hjælp eller ej.

Læs også

33-årig mand sigtet for terrorforsøg i dansk by

 

Dagens Gossip