TV-vært i stor sorg: 2-årig søn død

Foto: Instagram

En velkendt TV-vært er i dyb sorg, efter hun har mistet sin kun toårige søn.

Den amerikanske CNN-korrespondent Rene Marsh er i dyb sorg. Hun har nemlig mistet sin kun toårige søn. Desværre tabte den lille dreng kampen mod kræften.

Læs også

Mor i chok: Fandt sin søn kvalt i ballon

"Jeg har mistet alle drømme og håb, som en mor har for sin søn. Jeg har mistet mit moderskab, og jeg er knust over alt," fortæller Rene Marsh.

Det er Rene Marsh selv, der har afsløret, at hende og hendes mand har lidt det forfærdelige tab. Hun afslørede det i et opslag på sin Instagram-profil.

Foto: Instagram

I denne forbindelse delte hun en lang række billeder af sin nu afdøde søn Blake. Til de billeder, hun har delt i det hjerteskærende opslag, har hun blandt andet skrevet følgende tekst:

"Jeg er for altid forandret på grund af dig, min søn. Jeg føler mig beæret og taknemlig over at have været din mor. Jeg ville ønske, vi havde fået mere tid sammen, men jeg er taknemlig for den tid, vi fik," skriver den kendte korrespondent for CNN.

"Jeg har mistet alle drømme og håb, som en mor har for sin søn. Jeg har mistet mit moderskab, og jeg er knust over alt," fortsætter hun.

Rene Marsh blev beriget med sin søn i marts 2019. Sønnen fik hun sammen med sin ægte Kedric Payne. Senere blev den lille dreng senere diagnosticeret med kræft i hjernen, hvilket nu – desværre – har taget livet af Blake, der kun nåede at have to år sammen med sine forældre.

Den kendte korrespondent har været meget åben omkring hele sygdomsforløbet, hvilket hun blandt andet har fortalt om på CNN's hjemmeside. Her har hun fortalt om, at familien sidste sommer fik fornyet håb, da den lille Blake tog godt imod kræftbehandlingen.

Læs også

Lasse Rimmer og Line deler stor nyhed

En efterfølgende kræftundersøgelse, der blev foretaget i november sidste år, viste desværre, at kræften var vendt tilbage. Endvidere viste undersøgelsen også, at den desværre havde spredt sig.

 

Dagens Gossip