TV-værten Jeremy Clarkson raser: Vil hellere smittes med covid end at forlade EU

De forlod EU, og Jeremy Clarkson er mildest talt rasende, da han nu oplever konsekvenserne.

Jeremy Clarkson vil såmænd hellere smittes med coronavirus, end han vil forlade EU. Det siger han, nu hvor han står ansigt til ansigt med problemerne, som Brexit har medført hans Diddly Squat Farm. 

Den 61-årige Clarkson ønsker at sprede sin gårds afgrøder, men bebrejder grænseproblemer for at forhindre det i at ske.

Læs også

Meghan Markle fornærmet over jobtilbud

Clarkson, den tidligere "Top Gear"-vært, har skrevet en kolonne, som er blevet delt i The Sunday Times, at det har været en af de helt store ulemper ved at forlade EU. 

"Jeg har måtte sande, at jeg nu står ansigt til ansigt med en stor ulempe ved at forlade EU. Når jeg tænker over det, så vil jeg hellere smittes med coronavirus."

Clarkson skriver ligeså, at Storbritanniens vaccinationsprogram ikke har mødt de helt store bump på vejen, men at han alligevel hellere vil møde konsekvenserne af at få coronavirus, end han vil fortsætte med at kæmpe mod de nuværende Brexit-problemer.

The Grand Tour-vært forklarer, at han forsøger at dyrke durumhvede, hvilket bruges i mange populære fødevareproodukter, herunder fladbrød. Han har fundet ud af, han kan bestiille frøene, han skal bruge, fra Rhône-dalen, 

Det er dog ikke så ligetil, når Frankrig-handel ikke går hånd i hånd med Brexit-aftalen. Han fortæller om sine lanbrugsplaner, da han skriver:

"Jeg følte mig meget selvtilfreds. Jeg havde fundet en nye afgrøder, der kunne klare varmen, og det ville kunne lave mel, der er meget populært blandt dem, der nyder en döner-kebab efter en øl," skriver han, hvorefter han tilføjer:

"Det er ikke sådan at købe durumfrø i Storbritannien, hvorfor jeg måtte bestille mine frø - og bruge flere mellemmænd - hos en fransk frøavler i Rhône-dalen. Og ikke længe efter ankom tre ton af min bestilling til Calais, hvor det nu sidder fast. Toldmyndighederne sagde, at de første kunne frigive ordren, når de havde fået et EORI-nummer. Det er der ingen på denne side af kanalen, der ved, hvad er."

Han skriver slutteligt, med en undertone af, at man ikke skulle have forladt EU, at det er totalt unøvdendigt at spørge franskmændene, hvad det betyder. 

Clarkson, som tidligere beskrevet, står dermed ansigt til ansigt med problemerne ved at have forladt EU.

Læs også

Vild udmelding fra Blachman: Knald mig Tessa

 

Dagens Gossip