Tyve forsøgte at bryde ind: Så huskede hun stedfars trick

Foto: TikTok

Hun fortæller, hun formåede at løbe om hjørner med manden, ved at bruge et trick, hun havde fået fortalt af sin stedfar.

Josie Bowers var helt alene på sit hotelværelse, hvor hun formåede at stoppe to mænd, der forsøgte at bryde ind på værelset. 

Den traumatiske episode fandt sted, da hun blot var 15 år.

Josie fortæller, hun kom i tanke om et råd, hun havde fået af sin stedfar, hvilket hun fortæller om i en TikTok-video, som nu er gået viralt.

Læs også

Par fik sig sit livs chok: Fandt ræv i vaskemaskinen

Der blev delt en video på TikTok, der viser brugen af et værktøj man kan stikke under døren, hvorefter man kan trække håndtaget ned indefra, som har fået mere end 13 millioner visninger. 

Josie Bowers faldt over denne video, hvortil hun svarede med sin egen video, hvor hun fortæller om den "mest skræmmende oplevelse i hendes liv", som fandt sted, da hun var på ferie med sin familie. 

Hun var blot en teenager, og hun var helt alene på hotelværelset, da resten af familien befandt sig på stranden. 

Josie ville tage et bad, men inden, hun bevægede sig ud på badeværelset, hørte hun nogle lyde, hvorefter hun kunne se værktøjet fra TikTok-videoen, der var blevet ført under døren og var på vej op mod håndtaget. 

Manden, der forsøgte at bryde ind, begyndte at åbne døren, mens hun stod med et håndklæde om livet, men hun smækkede døren i, hvorefter hun satte dødbolten på.

Josie fortæller endvidere, at de prøvede at bortforklare indbruddet med, at de arbejdede på hotellet, og at de blot skulle "fikse døren", men Josie havde set, hvad de var iført, og hun lagde hurtigt to og to sammen. 

@josiebowers10

#duet with @braccozz #hotel #staysafe #storytime #fyp #oceancity #hilton

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects
#duet with @braccozz #hotel #staysafe #storytime #fyp #oceancity #hilton

Hun kom dog i tanke om et trick, hendes stedfar havde givet hende, hvilket fik mændene til at løbe væk. 

"Jeg synes, at det var meget smart, hvad jeg gjorde. Jeg har en stedfar, der arbejder som politibetjent, og han har fortalt, at man aldrig skal lade dem vide, at man er alene." 

"Jeg råbte "far, der er kommet nogen for at fikse døren", og så snart de troede, at jeg ikke var alene, løb de med det samme." 

Josies video er blevet set millioner af gange og hun har fået meget ros for måden, hun håndterede situationen.

"Du er meget smart, og jeg er glad for, du har det godt!," skriver en.

"Det var genialt tænkt! Jeg er glad for, at du kunne tænke under så enormt et pres," tilføjer en anden.

Læs også

Signe Lindkvist med dramatisk afsløring