Ægteparret så gamle billeder igennem: Opdagede noget utroligt i baggrunden

30/03/2023 10:16

Henrik R

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et kinesisk ægtepar fik sig noget af en overraskelse, da manden fandt sig selv i baggrunden på et af konens billeder, som blev taget 11 år, før de mødte hinanden.

Mest læste i dag

Et kinesisk par må siges at have fundet noget nær bevis for, at der findes såkaldte 'soulmates', da de åbenbart 'mødte' hinanden mere end ét årti inden, at de rent faktisk lærte hinanden at kende. 

Det skriver VICE.

Parret, som i dag bor i millionbyen Chengdu i det vestlige Kina, har således opdaget, at manden, som hedder Ye, er til stede i baggrunden på et billede af hans kone, Xue, som blev taget for cirka 22 år siden - 11 år før de lærte hinanden at kende.

Xue billede med hendes fremtidige mand, Ye, i baggrunden / Foto: Twitter

Hvis man ikke synes, at det er vildt nok i sig selv, så skal man også lige huske på, at der bor cirka 1,4 milliarder mennesker i hele Kina, som desuden er cirka 223 gange større end Danmark målt på areal. 

Det kinensiske medie Channel news asia har ifølge VICE forklaret, at det kinesiske par sad og kiggede gamle billeder igennem i et fotoalbum, da Ye opdagede sig selv i baggrunden på et af sin kones 22 år gamle billeder fra 'May Fourth'-pladsen i den kinesiske millionby Qingdao. 

Billedet blev taget i juli 2000, og parret lærte først hinanden at kende i 2011. 

"Da jeg så billedet, blev jeg fuldstændig overrasket, og jeg fik gåsehud over hele kroppen... Det var min posering for at tage billeder. Jeg tog også det billede. Det var samme positur bare fra en anden vinkel," har Ye udtalt til et lokalt nyhedsbureau og således forklaret, at han endda har billedet af sig selv fra den dag.

Yes billede / Foto: Twitter

Ægteparret har altså hver især taget et billede af sig selv på præcis samme tidspunkt for 22 år siden uvidende om, at deres fremtidige livspartner stod få hundrede meter væk. 

Ye besøgte pladsen, efter han lige med nød og næppe havde fået lov til at overtage sin mors plads på en guided tur, da hun desværre var blevet syg. 

Xue besøgte stedet sammen med sin mor.

Ægteparret planlægger nu at tage tilbage og tage et billede samme sted. Denne gang skal det dog være sammen, og de vil også gerne have deres børn med på billedet. 

"Qingdao er tilsyneladende en af de mere specielle byer. Når børnene bliver ældre, vil vi tage til Qingdao igen, og familien vil tage et billede igen," har Ye således udtalt.