Udsultet hund gnaver sit ben af for at komme fri fra sine lænker

Foto: Facebook

En lænket hund var så desperat efter at få mad, at den til sidst tyggede sit eget ben af. Den stod bundet i en gård uden mad.

Den udsultede schæferhund, Zoe, blev fundet i en gård i New York af en pakkepostchauffør, der straks tog aktion og tilkaldte det lokale dyreværn. 

De dyrelæger, der tog imod den desperate hund, kunne hurtigt fastslå, at Zoe manglede sit forreste, venstre ben. Der blev tilmed fundet knoglerester i hundens mave, så konklusionen har været, at Zoe har forsøgt at tygge sit ben af, enten for at komme fri eller for at stille sin sult. 

Den grusomme ejer blev arresteret på grund af mistanke om dyremishandling og er efterfølgende blevet tiltalt for flere forskellige ting, herunder tortur mod dyr og dyremishandling. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UPS-Chaufføren handlede hurtigt

Den chauffør, der fandt Zoe, kunne slet ikke forstå, hvad det var, han var vidne til. Han bankede på døren til huset, men ingen svarede. 

"Det så ud som om, at dens ben var blevet skudt af," forklarede han til det lokale medie News10. Han forklarede desuden, at det ikke havde været muligt at finde hunden, hvis han ikke havde haft en pakkeleverance til huset. 

Da ingen svarede efter chaufføren havde banket på døren, tog han fat i dyreværnet. Hunden blev overleveret til Susquehanna SPCA dyreinternat. 

Her forklarer direktøren, at Zoe ville have lidt en meget smertefuld død, hvis chaufføren ikke have fundet hunden. Direktøren udtalte desuden:

"Røntgenundersøgelser viste knogler i hendes mave. Det er derfor, vi antager, at hun spiste sit ben."

Hunden havde flere ubehandlede problemer

Ifølge dyreinternatet havde Zoe som minimum været bundet i gården i flere dage. Det var dog ikke den eneste prøvelse for den stakkels hund. Det viste sig nemlig også, at hunden havde en usædvanlig hævelse på den ene skulder. 

I starten var teorien, at det kunne være kræft, og det måske var derfor, Zoe havde gnavet i sit ben. En test afslørede dog, at der var tæt fedtvæv, der sad rundt om hundens skuldre, bryst og arterier. Der skulle en operation til at fjerne fedtvævet, men operationen var til stor risiko for den skrøbelige hund. 

Heldigvis overlevede Zoe, der nu samler kræfter til at komme ud til en ny familie. 

Læs også

Pas på når du går tur med hunden: Dansk hundeejer gjorde rystende fund

 

 

 

 

Dagens Gossip