Uheldigt designer-tørklæde forarger: ‘Det ligner jo en…’

Et svinedyrt tørklæde fra modehuset Fendi er blevet en stående joke på nettet, da folk mener, at det ligner noget meget uheldigt.

Hvis man har råd til at betale flere tusinde kroner for et tørklæde, så forventer man sandsynligvis også, at der er tale om et både flot og opsigtsvækkende et af slagsen.

Hos det italienske luksus-modehus Fendi har man for nylig lanceret et tørklæde, der koster over 6.300 kroner, men som man til gengæld også er sikker på, vil vække opsigt. Om det så er flot, er straks mere tvivlsomt.

Det dyre tørklæde har nemlig fået masser opmærksomhed på nettet, efter det blev lanceret, men ikke på grund af et smart og moderigtigt design. Tværtimod. Det skriver Mirror.

For i salgsannoncer for designer-tørklædet har man - forhåbentlig ubevidst - valgt at folde det ferskenfarvede stykke stof i en knap så flatterende position.

Læs også

Kvindes hemmelighed under bruseren skaber vild debat: ‘Jeg troede alle gjorde det’

Det har efterfølgende fået adskillige internetbrugere på Twitter og Facebook til at pointere, at det eksklusive tørklæde ligner det kvindelige kønsorgan.

Hvorvidt det italienske modehus er klar over, at deres produkt til forveksling minder om en vagina, er usikkert, men for mange mennesker er det både det første og eneste, de ser, når de bliver præsenteret for det omdiskuterede tørklæde. Det skyldes ikke mindst farven og den uheldige måde, hvorpå kanten med pels er placeret.

Når tørklædet foldes ud, er der næppe nogen, der laver den uheldige kobling, men så snart den vikles i den position, hvorpå tørklædet skal sidde om halsen, så får ejerkvinden - eller manden - øjeblikkeligt en meget uheldig hals-vagina.

Læs også

Prins Joachim vækker opsigt med sin påklædning: ‘Det er et klart brud’

Blandt andet har Twitter-brugeren Filthy Remainer Sharon skrevet i et tweet:

- Omfg… (og my fucking God) det et ret…. Ermmm, hvortil brugeren Eartha Kitten svarer:

- Den bliver meget virkelig, når du vender den om.

Hvor mange eksemplarer Fendi har fået solgt af det uheldige tørklæde er uvist, men vi gætter på ikke særlig mange.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip