Uhyggelig hændelse tidligt mandag eftermiddag: Nu er der nyt om manden i 20'erne der blev skudt flere gange

Skrevet af Emil Martesen

05/12/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt efter den uhyggelig hændelse.

Dagens topnyheder

I Hägerstensåsen, en forstad til Stockholm, blev en ung mand i 20'erne nyligt skudt flere gange i en dramatisk hændelse, der rystede lokalsamfundet.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Ifølge Daniel Wikdahl, pressetalsmand ved Stockholms Politi, modtog politiet en alarm om skyderiet lidt før klokken 13 mandag, efter flere personer rapporterede om hændelsen:

"Det er en ung mand, der er blevet ramt af flere skud. Han blev først hjulpet af vidner og få minutter senere kunne ambulancefolk tage over", fortæller Daniel Wikdahl.

Vidner på stedet ydede førstehjælp til den sårede mand, indtil en ambulance ankom og overtog plejen. Kort efter skyderiet foretog politiet et køretøjsstop i Årstadal, hvor de anholdt to mænd mistænkt for drabsforsøg. En af mændene blev anholdt med det samme, mens den anden forsøgte at flygte, men blev hurtigt fanget:

"Vidnerne havde set et køretøj køre væk derfra, så de søgte efter en bil, der matchede de oplysninger. En patrulje fandt den i Årstadal, og den ene blev anholdt med det samme, mens den anden forsøgte at stikke af, men han blev også anholdt", fortæller Daniel Wikdahl videre.

Politiet har iværksat omfattende afspærringer ved gerningsstedet for at afhøre vidner og sikre beviser. Der er også afspærringer ved anholdelsesstedet og i forbindelse med en ransagning af baneområdet, hvilket medførte stop i trafikken på tværbanen. 

Det kan du se mere til på billederne herunder:

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk