Uhyggelig video: 47 biler kører sammen i høj fart på isglat motorvej

En isglat motorveje og en slem tåge var skyld i, at 47 biler kolliderede på en motorvej i USA. Den uhyggelige video er blevet fanget af en lastbilchauffør, hvor man gentagende gange kan se biler, der med alt for høj fart ikke kan nå at bremse.

Når det er glat udenfor, er det vigtigt at holde afstand til bilerne foran, især når man kører på motorvejen. Ens bremselængde bliver nemlig forlænget af de glatte veje, og hvis en forankørende bil pludselig slår bremsen i, så kan det være svært at nå at bremse.

Sådan en situation opstod der på en iset motorvej i Missouri, hvor de samtidig var blevet ramt af en slem tåge, der blot gjorde sigtbarheden endnu værre. Det resulterede i, at hele 47 biler kolliderede, og politiet har berettet om, at syv personer er kommet til skade, mens en enkelt person har mistet livet i det forfærdelige uheld.

En person på Twitter der kalder sig Dante’ Jones, har delt en video, de er filmet af Javon Weaver, der selv var involveret i ulykken. Han begyndte at filme et godt stykke tid efter, at de første biler stødte sammen. Her kan man på videoen se, hvordan bilerne pludselig kommer ud af det blå, og da først de får øje på de kolliderede biler, hakker de bremsen i, men der er det allerede for sent grundet den glatte vej.

Den bizarre video kan ses herunder, hvor du også kan se hvordan bilerne kommer i høj fart, og hvordan lastbiler også med nød og næppe undgår at ramme ind i de kolliderede biler.

Tåge har fået det til at ske før

Ulykken på den amerikanske motorvej er dog ikke første gang, at mange biler er kørt sammen grundet glatte veje eller dårlig sigtbarhed. Sidste år kolliderede 44 biler på en motorvej i Dubai, da en slem tåge betød, at bilerne bagved ikke havde en chance for at se bilerne, der holdt stille foran dem.

I denne video ser det dog ud til at være mere voldsomt, da man få sekunder inde i videoen kan se en lastbil, der med høj fart kolliderer med en anden bil, og får den til at vende på hovedet.

Efter at der atter er kommet ro på løjerne, får man også mulighed for at se resultatet af det store sammenstød, som efterlader mange biler totalskadet.

Fog Causes Huge 44 Car Accident In Dubai!

 

Læs også

Tragisk: Far var passager i bil, der dræbte 12-årig datter

 

Dagens Gossip