Ung kvinde betalte 8.200 kroner for 'fox eye'-trådløft: Endte med forfærdeligt resultat

Skrevet af Nicolai Busekist

26/08/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede at betale over 8.200 kroner for det populære 'fox eye'-trådløft. Men resultatet blev intet mindre end forfærdeligt.

Mest læste i dag

Efter lange overvejelser, besluttede en ung kvinde at få lavet et såkaldt 'fox eye'-trådløft. Det er et populært indgreb, som flere og flere får foretaget.

Hun betalte omtrent 8.200 kroner for det kosmetiske indgreb, men desværre gik det helt galt. Ifølge The Sun udviklede den unge kvinde en form for 'djævlehorn', som ændrede hendes udseende markant.

Kvinden hedder Jessie Carr og fik udført det kosmetiske indgreb i 2021 med et ønske om at 'forbedre sit udseende'. I stedet endte det med at have den modsatte effekt på den unge kvinde.

Foto: TikTok

Da hun betalte mere end 8.200 kroner for sit indgreb, forventede hun naturligvis et professionelt resultat. Desværre blev resultatet så dårligt, at hun hurtigt kom til at fortryde sin beslutning om at få dette indgreb udført.

Denne procedure foregår ved, at der laves et lille snit den yderste del af øjenbrynet, hvorefter der laves et løft med biologisk nedbrydelige tråde under huden.

I en video på TikTok fortæller og viser Jessie, hvordan hun endte med at se ud, efter helingsprocessen gik helt galt.

"Jeg var glad for mine bryn, men jeg ville bare have, at de skulle løftes lidt mere," siger hun i starten af videoen.

"Jeg var så chokeret over, hvor hævet det hele var. Jeg lignede Megamind (karakter fra animationsfilm af samme navn, red.). Det var vanvittigt," tilføjer hun.

Foto: TikTok

I kommentarsporet under videoen har flere kommenteret, at det ikke var værd at bruge penge eller energi på et sådant indgreb, da hun havde et nydeligt udseende inden da.

"Ser slet ikke ud til at være det værd," skriver en bruger.

"Vent. Jeg kan ikke se det. Kan du ikke bare gøre det med makeup?" skriver en anden.

I videoen afslører hun, at hun havde blå mærker omkring øjnene i omtrent to uger. Men desværre betyder dette ikke, at hun var i bedre efter de første par uger.

Foto: TikTok

Som ugerne gik, lagde Jessie mærke til, at trådene fortsat var synlige. Ikke nok med det, så blev de faktisk mere og mere fremtrædende, hvilket naturligvis også påvirkede hendes udseende.

Faktisk endte det med, at hun udviklede nogle nærmest djævlelignende horn. På dette tidspunkt begyndte hun også at fortryde, at hun fik udført den pågældende procedure.

I en længere video på TikTok udtaler hun sig om det forfærdelige resultat, hvor hun også siger, at det 'absolut ikke' har været værd at få proceduren udført.

Den første del af proceduren fik hun udført i oktober 2021, og i marts 22 fik hun udført endnu et indgreb, hvor hun skulle have fjernet trådene.

Foto: TikTok

I en anden video fortæller hun, at dette igen påvirkede hendes udseende markant. Faktisk fik det hendes pave til at hæve i dagevis, hvilket tilmed har efterladt hende med permanente ar på tindingen.

I kommentarsporet under den anden video, er der blandede meninger om indgrebet. Desuden er der også en række personer, der har givet hende gode råd.

"Alle I kvinder gør for meget," skriver en person.

"Jeg har fået det gjort, og dette skete ikke. Jeg tror, at du skal finde et andet sted," lyder det fra en anden.