Ung kvinde død efter en bizar ulykke på parkeringsplads

Foto: Privat

En 23-årig kvinde er afgået ved døden i en tragisk ulykke. Da hun skulle betale for parkering, tabte hun site kreditkort på jorden. Da hun lænede sig ud af bilen for at samle op, skete det utænkelige.

En ung kvinde er afgået ved døden i en uhyggelig og tragisk ulykke, efter at hendes hoved er blevet klemt fast mellem en bil og en betalingsboks.

Læs også

Hemmelig konto afsløret: Se Vladimir Putins elskovsdatter

Victoria Strauss, der var 23 år gammel, blev dræbt i et parkeringshus, efter at hun tabte sit kreditkort og ved et uheld kom til at trykke sin speeder ned, men hun forsøgte at få fat i sit kreditkort. Det skriver The Sun. 

En sikkerhedsvagt fandt den unge kvinde, der for nylig var gradueret, med hendes hoved mellem bilen og betalingsstanderen i parkeringshuset. Det skriver mediet The Columbus Dispatch. 

Videooptagelser viser, at den unge kvinde tabte sit kreditkort, da hun forsøgte at betale for parkering inde i garagen omkring kl. 23.30 mandag aften. 

"Hun forsøgte at samle sit kort op ved at åbne døren og læne sig ud for at hente det," har Columbus Ohio Division of Police udtalt i en erklæring, som de har udsendt. 

"Hun kom ved en fejl til at accelerere og kolliderede derved med bomstanden." 

Da bilen bevægede sig frem, fik hun klemt sit hoved fast mellem den og bomstanden. Politiet ankom til stedet omkring seks timer senere, hvor hun ligeledes blev erklæret død på stedet af paramedicinere. 

Victoria Strauss, der vil blive husket som 'levende, smuk og omsorgsfuld', kom oprindeligt fra Florida og opnåede en bachelorgrad ved Florida Atlantic University, ifølge New York Post.

Læs også

Risikerer lang fængselsstraf: Derfor savede dansker sin egen finger af

Politiets afdeling for ulykkesundersøgelse foretager fortsat en efterforskning af ulykken.

 

Dagens Gossip