Ung kvinde opdagede dyster hemmelighed i familien: Meldte sine forældre til politiet

Ane Sørensen

368 uger siden

|

30/06/2017
Udland
Foto: Shutterstock (arkiv)
Foto: Shutterstock (arkiv)
Britiske Donna Price fik sit livs overraskelse, da hun modtog en facebookbesked fra sin tante i december 2014.

Dagens topnyheder

For tre år siden - i december 2014 - blev britiske Donna Prices liv pludselig vendt fuldstændig på hovedet, da hun opdagede, at hendes forældre havde haft en stor hemmelighed for hende.

De forældre, som den 32-årige kvinde var vokset op med, var i virkeligheden bror og søster. 

Det skriver britiske The Sun.

- Jeg føler, at hele min barndom er baseret på en løgn. Der findes ikke ord nok til at beskrive, hvor meget jeg hader dem, siger Donna Price til The Sun.

Sandheden gik først op for Donna Price, da en tante bekræftede nyheden i en besked på Facebook, efter at rygterne om de to var begyndt at svirre. 

Da 2014 lakkede mod enden, besluttede Donna Price sig for at melde sine forældre til politiet. Det blev startskuddet til en to år lang efterforskning, som til sidst førte til, at parret erklærede sig skyldige.

- Det var forfærdeligt og en af de hårdeste ting, jeg nogensinde har gjort. Men jeg ville helt sikkert gøre det igen, siger Donna Price til The Sun.

Under efterforskningen fandt Donna Price også ud af, at den fader, som hun er vokset op med, ikke er hendes biologiske fader. En dna-test afslørede, at hendes mor havde haft en affære med en ukendt mand. Donna Prices tre yngre søskende er dog forældrenes biologiske børn.

Børnenes forældre, som er halvsøskende, mødte først hinanden som voksne. The Sun har talt med faderen, som beklager, men aldrig havde intentioner om at forelske sig i sin søster. Da de to mødte hinanden på en pub i 1980’erne, anede de ifølge faderen ikke, at de var beslægtede. Først efter et års forhold, gik det pludselig op for dem, da et familiemedlem lagde to og to sammen.

I dag erkender den 62-årige mand, at det de gjorde, måske var forkert. Men dengang var de to ligeglade med, hvad andre tænkte om deres relation. Alligevel valgte de til sidst at afslutte deres forhold, ind til de opdagede, at hun var blevet gravid.

Senere fik parret ifølge The Sun tre børn mere, før de til sidst gik fra hinanden i 1994. Det yngste barn døde dog under tragiske omstændigheder i 2001, da han var syv år gammel. 

Mens de stadig var et par, havde forældrene overvejet at fortælle sandheden til deres børn. Men det blev altså ved snakken. Tidligere på året var begge i retten, hvor de var sigtet for incest. De erklærede sig skyldige. Faderen blev idømt fem måneders betinget fængsel, mens moderens dom lød på tre måneders betinget fængsel.

Alexanders fidget spinner eksploderede pludselig - nu advarer han andre