Ung kvinde stod ved klippekanten og fotograferede: Få sekunder efter tog ekskæresten en forfærdelig beslutning

Under en gåtur i bjergene med kæresten ville den 18-årige kvinde stoppe for at tage et par billeder af den smukke udsigt. Det fik kæresten til at træffe en modbydelig beslutning.

Det skulle være en romantisk tur i bjergene med ekskæresten, da den 18-årige Jolee Callan var ude og vandre på Cheaha Mountain i staten Alabama, USA i august 2015. 

Men den hyggelige tur i bjergene skulle blive det sidste, som den 18-årige pige skulle opleve, skriver The Sun

For da Jolee Callan ville stoppe ved klippen og nyde udsigten, besluttede den tidligere kæreste Loren Bunner at skubbe hende udover klippekanten, hvor der var 12 meter ned. 

I retten kunne juryen høre, hvordan at Loren Bunner havde foreslået parret at tage en tur i bjergene, og at Jolee Callan i en spøg havde skrevet til en ven: ‘Hvis der sker noget med mig, så ved du hvem jeg var sammen med’. 

Læs også

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

Under gåturen ved bjerget tog Loren Bunner fire billeder af sin kæreste, inden han skubbede hende ud over klippekanten, hvorefter han postede dem til Instagram i timerne efter han havde slået hende ihjel. 

Jolee Callan. Foto: Instagram

Dette var et af de sidste billeder, der blev taget af Jolee Callan. Foto: Instagram

Han ringede dog efterfølgende til politiet, hvor han indrømmede, at han havde skudt og dræbt sin ekskæreste. 

Samme aften fandt politiet liget af den 18-årige pige, der lå i en klippeslugt, hvor hun stadigvæk havde sin rygsæk på. Det viste sig, at Loren Bunner havde skudt sin ekskæreste, efter han havde skubbet hende udover klippen. 

I sin forklaring til politiet sagde Bunner, at han havde skudt kæresten, som et led i en selvmordspagt, men at han efterfølgende ikke kunne tage sit eget liv. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Politiet fandt også et haglgevær og blodet fra den 18-årige pige ved gerningstedet og i Loren Bunners bil. Derfor mente politiet, at Loren Bunner havde lokket Jolee Callan ud i det fri for at dræbe hende, hvis hun ikke vil komme sammen igen. 

Foto: Clay County Jail

Derfor blev Loren Bunner tiltalt for drab, og selvom han i første omgang nægtede sig skyldig, erkendte han sig endelig skyldig i juli i år. 

Den nu 22-årige Bunner krøb til erkendelse, efter at juryen i retten hørte vidneudsagn, hvor fængselskammerater fortalte, at den unge mand havde pralet med at slå den 18-årige ekskæreste ihjel. 

Han blev idømt til 52 år i fængsel. 

Lille pige måtte køres på hospitalet efter voldsom ulykke: Da lægerne ser skaden, finder de en boltsaks frem

 

Dagens Gossip