Ung mor havnet i modvind: Vil kun købe julegaver til et af sine børn

08/12/2023 16:03

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde er havnet i modvind, fordi hun har afsløret, at hun kun køber julegaver til et af sine børn.

Mest læste i dag

Den 28-årige Tiffany Chesson har afsløret, at hun har truffet en kontroversiel beslutning Hun har nemlig valgt, at hun kun vil købe julegaver til et af sine børn.

Hun er mor til to, og fødte sit yngste barn i august. Derfor kan hun ikke se, hvad formålet skulle være ved at købe gaver til den lille guldklump. Hun er nemlig overbevist om, at hun ikke er gammel nok til at værdsætte.

"Har hun brug for gaver? Nej, det har hun ikke," siger hun i en video på TikTok ifølge The Sun.

"Hun er for ung til at forstå og værdsætte det. Der giver bogstaveligt talt ingen mening at købe julegaver til hende."

Hun forklarer også, at det ikke er den eneste årsag til, at hun har truffet denne beslutning. Det handler også om, at hun har svært ved at finde pengene til det. Hun er på barsel, og derfor er hun nødt til at holde sig til et budget.

Men det betyder ikke, at hendes lille datter bliver helt snydt. Tiffany vil nemlig ikke modsætte sig, at andre i familien vælger at købe en gave til hende.

"Mine venner og familie køber gaver til hende, og det er okay. Næste år er hun 18 måneder til jul, og så får hun helt sikkert gaver," siger hun.

"Jeg vil ikke gøre skade på min bankkonto ved at prøve at følge med naboen og købe en masse ting, som hun ikke har brug for."

Selvom hun har angivet flere årsager til, hvorfor hun ikke vil købe gaver til sit yngste barn, er det ikke alle, der har taget godt imod det. Tværtimod har flere rettet kritik af hende på TikTok.

"En lille gave vil ikke dræbe dig," har en person skrevet som kommentar, hvortil Tiffany har svaret med: "Jeg gav hende livets gave!"

"Hvordan vil det dog se ud for din ældste?" skrev en anden, der er bekymret for, hvordan det ældste barn vil håndtere.

Der er dog også en række forældre, der har indrømmet, at de godt kan følge hendes logik. Derfor mener de også, at hun skal holde fast i sin beslutning,

"Jeg ville ønske, at jeg ikke blev presset til at købe mine julegaver til deres første jul. De var to måneder dengang, og min anden var en måned," skrev en bruger.

"Det giver ingen mening at tænke på det," lød det fra en anden.

Andre har forslået, at hun bør købe noget til den lille, som kan holde magien i live for hendes ældste barn.

"Hvis den ældste tror på julemanden, så skaf hende noget billigt, så han ikke stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor julemanden ikke gav hende noget," skrev en bruger

"Køb en lille bog og skriv en besked til hendes første jul, tag den frem hvert år for at læse i den," foreslog en anden.