For to år siden blev en 4-årig dreng fundet død i en pool: Nu har sagen taget en uhyggelig drejning

08/12/2023 14:06

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
For næsten to et halvt år siden, blev en 4-årig dreng fundet død i familiens pool, og nu har sagen taget en ny drejning.

Mest læste i dag

Moren til en fireårig dreng, hvis nøgne krop blev fundet i en baghavepool, er blevet sigtet for hans mord mere end to år efter hans død.

Nødtjenester blev kaldt til Munbura Rd, Munbura, nær Mackay i Queensland, efter rapporter om, at Tarrin-Macen O’Sullivan var druknet i baghavepoolen den 29. august 2021.

Fredag sigtede Mackay-politiet drengens 46-årige biologiske mor, Tara Richardson, efter en toårig undersøgelse af den mistænkelige død.

Kriminalinspektør Darrin Shadlow sagde efter en "meget kompleks" undersøgelse, at efterforskerne nu vil påstå, at det fireårige barn døde før det kom ind i poolen.

"Vi anvendte tjenester fra en medicinsk specialist samt biomekaniske specialister," sagde han.

"Det blev bevist, at det afdøde barn ikke var i live, da det kom ind i poolen. Det skriver News.au.

"Det hurtige arbejde fra efterforskere, der oprindeligt deltog på gerningsstedet, viste, at noget ikke var rigtigt."

Kriminalinspektør Shadlow sagde, at fru Richardson angiveligt havde ringet til Queensland Ambulance Services og sagt, at drengen var død i poolen.

"Gennem obduktionen og yderligere undersøgelser tror vi, vi kan bevise, at barnet var afdødt, da det kom ind i poolen," sagde han.

"Vi kan vise, at barnet ikke indtog vand."

Kriminalinspektør Shadlow sagde, at den ubrugte pool kun havde en lille mængde vand i den.

Han ville ikke bekræfte dødsårsagen, men sagde, at der ikke blev brugt våben til at skade eller såre barnet.

Politiet vil påstå, at fru Richardson var den eneste anden person på ejendommen på det tidspunkt, da hans biologiske far ikke boede hos dem.

En anden mand boede også på ejendommen, men var ikke hjemme på tidspunktet for den påståede død, og politiet anklager ham ikke for at være involveret på nogen måde.

Den 46-årige kvinde fra South Mackay blev sigtet med ét tilfælde af mord (husstandsrelateret voldsovertrædelse) og ét tilfælde af upassende omgang med et lig ved indblanding.

Hun forventes at fremstå for Mackay Magistrates Court fredag.

Kriminalinspektør Shadlow sagde, at drengens biologiske far også blev informeret om anholdelsen fredag.

"Han er naturligvis stresset og fortvivlet, men åbenbart lidt afslutning for ham, tror jeg, for døden af hans søn," sagde han.