Ung mor skulle amme sit barn: Det her må du aldrig gøre

Foto: Privat

En 20-årig mor skulle amme sit barn, og bagefter lignede hendes 5 måneders gamle søn pludselig Homer Simpson.

En ung mor ved navn Keziah Jozefiak skulle gøre sig pæn til en aften i byen med sin kæreste James Smith, og derfor valgte hun at iføre sig selvbruner. Det havde hun dog glemt alt om, da parrets fem måneder gamle søn skulle have lidt mælk.

Den 20-årige mor løftede sønnen op som hun plejer, og skænkede ikke en eneste tanker på, at hun netop havde smurt selvbruner på hele sin krop.

Læs også

Melder ud: 4 uger med all-inclusive er billigere end at tænde for varmen derhjemme

Det var først, da hendes søn var blevet mæt, og hun fjernede ham fra sit bryst igen, at hun opdagede det.

Den fem måneder gamle dreng var blevet helt brun i ansigtet, og den unge mor mente selv, at hendes søn lignede Homer Simpson.

Tog en time at få af

Hun delte efterfølgende et billede af hendes søn på de sociale medier, og det billede stak hurtigt af. I alt er det blevet delt mere end 101.000 gange.

Foto: Keziah Jozefiak

“Da jeg kiggede ned på Raf, brød jeg ud i grin. Jeg kunne simpelthen ikke tro, at selvbruneren omkring hans mund fik ham til at ligne Homer Simpson,” lød det fra moren ifølge det britiske medie, The Sun.

“Det er første og klart sidste gang, at jeg ammer ham, mens jeg har min selvbruner på. Jeg havde aldrig tænkt på, at min selvbruner ville smitte af på ham,” fortæller hun.

Heldigvis lykkedes det for Keziah at rengøre hendes søn igen. Hun fortæller ifølge mediet, at det dog tog en hele time, og hun brugte rigtig mange baby-wipes og babyolie til at få det af med.

Læs også

Russisk nyhedsvært: “Vi skulle have bombet dem under begravelsen”

 

 

Dagens Gossip