Ungt par finder ud af, at de skal være forældre: Få dage senere sker det utænkelige

Foto: Instagram

Et forelsket par finder ud af, at de skal være forældre for første gang, men få dage senere sker det utænkelige.

En kvinde har afsløret, at hun er blevet ramt af en stor sorg, efter hendes mand gik bort i sin søvn. Det skete kun få dage efter, at de havde fundet ud af, at de skulle være forældre.

Læs også

Mand står på balkon og fløjter: Få sekunder senere sker det utrolige

Shannen Rissel og hendes mand Connor havde været sammen i fem år, da de blev gift i september sidste år.

Deres drømmeliv i Gorokon på New South Wales' kyst blev dog på tragisk vis afbrudt, da Connor pludselig døde i sin søvn, hvilket kom som et 'enormt chok' for hans kære.

Ikke nok med, at Connor skulle have fejret sin 30-års fødselsdag i år, ville han også været blevet far for første gang i august. Det skriver mediet Tyla.

En indsamling er blevet oprettet til Shannen, som har til formål at samle penge ind, så hun 'navigere i det ødelæggende tab', som hun har oplevet. Indsamlingen har næsten nået sit mål på 25.000 australske dollars.

"Connor skulle have fejret sin 30-års fødselsdag i år. Han ville være blevet far for første gang, og han ville have fejret et år som gift," fremgår det af teksten under indsamlingen.

"Det er så svært at forstå, hvorfor dette er sket, da det skete så pludseligt og er kommet som et kæmpe chok for alle, der kendte ham."

Foto: Instagram

Personen bag indsamlingen skriver, at alle midler vil gå til at give Connor 'den afsked, han fortjener'. Samtidig vil de også gå til at give Shannen 'den bedst mulige start', når hun skal stå selv med parrets barn.

I en udtalelse fra Shannen, der også blev delt under indsamlingen, beskriver hun Connor som 'sit livs kærlighed' og sagde, at hun havde det 'tungeste hjerte', som hun skrev.

"Min mand Connor døde uventet i sin søvn i går morges," skriver Shannen.

"Connor var mit livs kærlighed. Han var den bedste mand, den bedste ven, det bedste familiemedlem, den bedste kæledyrsfar, og han skulle også have været far i år i august. Vi venter lille Rissel - vores baby - og han var så glad for at dele dette med alle."

"Ord kan ikke beskrive følelsen her til morgen. Luften er frisk, og han elskede den tidlige morgen, så det føles rigtigt at dele denne nyhed på hans yndlingstidspunkt på dagen."

Derudover skriver hun, at han elskede at bruge sin tid på at surfe, ligesom hun roste ham for at forsøge at leve et spændende liv.

Foto: Instagram

"Han elskede at surfe, han elskede at være i vandet ved stranden, han elskede en kop kaffe og et stykke kage. Han var så sjov at rejse med, at grine med sammen med venner og familie," skriver hun, og fortsætter:

"Han prøvede altid at leve et spændende liv, som han var stolt af, og prøvede nye ting som fluefiskeri. Han arbejdede hårdt, han elskede at være kreativ med sin kunst og musik, og han gav hele sit hjerte til dem, han elskede og havde et så stort hjerte, empati og omsorg for mennesker, han mødte."

"Han var den mest sjældne person, du kunne møde, og jeg er så stolt af, at jeg var hans kone og tilbragte 5 år og 4 måneder med ham."

"De minder, vi har, vil jeg værne om for evigt, og jeg vil leve resten af mine dage med at tænke over måder, hvorpå jeg kan være mere som ham."

Læs også

Patricia fjernede øjnene fra sin 1-årige søn i et øjeblik: Så sker det utænkelige

"Og når jeg byder vores baby velkommen til verden, vil han eller hun være omgivet af alle, der elskede ham, for at dele minder om, hvor smuk en person han var, og hans minder vil leve videre."

 

Dagens Gossip