Upassende klistermærke på bog om Maddies forsvinden skaber stor vrede

En boghandel er kommet i modvind, efter at dette billede er blevet delt på nettet.

En boghandler er kommet i stiv modvind, efter at et upassende klistermærke er blevet sat på en bog om Madeleine McCann, som forsvandt sporløst for 10 år siden.

Britiske Madeleine 'Maddie' McCann var kun fire år gammel, da hun forsvandt fra et hotel under en familieferie i Portugal i 2007.

Men selvom et årti er passeret siden hendes mystiske forsvinden, er sagen stadig på alles læber. Og det er tydeligt, at historien om den uskyldige piges uvisse skæbne stadig vækker store følelser.

Det har en boghandler fået at mærke, efter at forretningen har sat et rabat-klistermærke på den nye bog 'Madeleine McCann - Ten Years On', som blev udgivet i denne måned i forbindelse med tiåret for Maddies forsvinden. 

Det er ikke det faktum, at bogen er på tilbud, som har gjort folk tvære. Det er teksten på klistermærket, som bliver anklaget for at være upassende og ufølsom: Der står nemlig 'when it's gone it's gone' (når den er væk, er den væk).

Ifølge britiske Metro har boghandleren The Works nu givet en uforbeholden undskyldning, efter at billedet af klistermærket er eksploderet på sociale medier. 

Det var en kunde i butikken, der spottede det akavede klistermærke på bogen og lagde et foto på Twitter med ordene: 'Af alle deres prisskilte-muligheder' med henvisning til, at butikken burde havde bemærket det uheldige sammenfald mellem teksten på klistermærket og Maddie-sagen. 

Læs også

Detektiv er ikke i tvivl: Her skal I lede efter Maddie

Tusinder har delt og liket billedet, og mange giver udtryk for, at de finder klistermærket aldeles malplaceret og uanstændigt. Og det har altså fået forretningen til at undskylde: 

- Vi beklager virkelig, at dette har skabt vrede, og undskylder uforbeholdent for fejlen. Vi mener, at det er et enkeltstående tilfælde, men har straks taget affære for at sikre, at der ikke er andre butikker, som har samme klistermærke på denne bog, siger en talsmand for The Works til Metro.

Bogen er skrevet af journalisten Danny Collins, som dækkede sagen, da Maddie forsvandt for ti år siden. I den lægger han sin teori frem om, hvad der skete med den fireårige pige i Praia da Luz i Portugal. 

Læs også

Barnepige afslører endelig: Dette skete den nat Maddie forsvandt

Danny Collins mener ikke, at hun blev kidnappet fra sit soveværelse på hotellet den aften, hun forsvandt, som mange ellers tror. Han er i stedet overbevist om, at hun selv forlod sit værelse. 

Hvis Madeleine McCann stadig er i live, er hun i dag 14 år gammel. 

Efter Maddies forsvinden: Disse 48 spørgsmål nægtede Kate McCann at svare på