Ups: Det har folk gjort forkert i flere år

Foto: shutterstock.com

Har du oplevet at gøre en ting i flere år, for derefter at finde ud af, at det var forkert? Den oplevelse har tusinde andre oplevet, og det har de delt på nettet. Du kan se flere af de mest underholdende "Oh shit" øjeblikke lige her.

Det kan være et simpelt spørgsmål som, hvilken vej toiletpapiret skal vende, eller hvordan man rent faktisk bør pille en banan. Der er mange ting, hvor der er flere løsninger en bare en, og så er der de ting, hvor folk bare konsekvent har gjort noget forkert, uden at ane det.

Læs også

10-årig pige udsat for vold ved pantautomat i Randers: Var 'for langsom'

Den ene ting kan være dummere end den anden, og nu er der samlet en masse ting på det populære forum Reddit, hvor brugere fortæller om, hvilke ”oh shit” øjeblikke de har haft, altså ting de har gjort forkert i årevis for derefter at finde ud af, hvordan det skulle gøres.

Tråden er vældig populær og i øjeblikket blandt de mest populære på hjemmesiden, hvor den har fået mere end 55.000 synes godt om, og det er forståeligt med nogle af de hylende morsomme ting, som brugerne forklarer.

Nyd det

Den i øjeblikket mest populære kommer fra brugeren cuntylovin23, der fortæller om oplevelsen ved at bo i udlandet.

”En tjener sagde engang noget til mig, mens jeg fik serveret en varm ret. Jeg gik ud fra, at det betød ”undskyld mig”, så når jeg skulle igennem store menneskemængder eller forbi folk, så sagde jeg ofte denne sætning. Efter flere år har jeg så fundet ud af, at sætningen faktisk betød ”Nyd det”, hvilket giver god mening. Det forklarer også bedre de mærkelige blikke jeg fik, når jeg forsøgte at presse mig forbi folk, mens jeg sagde ”Nyd det”

Er det ikke det, som AC betyder?

”Jeg troede AC-knappen i min bil med det lille snefnug betød afrimning, så jeg brugte den aldrig om sommeren. Hold kæft jeg følte mig dum. Det stod på i 2 år,” fortæller brugeren.

Min far kunne ikke sit eget navn

”Det her er godt nok ikke mig, men til gengæld har min far stavet sit navn forkert hele sit liv (han er 51 år) Hans navn er Jeffrey, og han har stavet det sådan lige siden han lærte at stave sit navn. For et par måneder siden fandt min mor tilfældigvis hans dåbsattest, og der fandt vi ud af, at det faktisk staves Jeffery. Jeg ved ikke, hvordan han staver det i dag, men det var hvert fald et ”oh shit” øjeblik for ham.

Som kommentar til denne oplevelse, er der en bruger, der bidrager med sin egen historie, hvor det er alderen, der har været forkert.

”Min tante og onkel gav min bedstemor en kopi af hendes fødselsattest til hendes fødselsdag. Åbenbart havde hun aldrig haft en før. På hendes 77-års fødselsdag fandt hun altså ud af, at hun faktisk var blevet 78 år,”

Hvordan smager det kogte papir?

”Jeg har altid fyldt en elkedel via næsen. Det har mine forældre altid gjort, og jeg troede egentlig bare at toppen var til som dekoration. En dag købte jeg en ny elkedel, og efter lidt tid spurgte min mand, hvad i alverden der lå nede i midten. Han åbnede med let toppen, og trak både manuel og andet ud af den,”

”Jeg havde så drukket beskidt papirvand de sidste to uger,” fortæller hun.

Du har ikke brugt den kop vel?

”Min familie har altid haft en kop stående ved siden af vasken på badeværelset, hvis man skulle skylle munden efter tandbørstning eller en hurtig tår vand. Min bedstemor havde den samme kop, og jeg brugte den i mange år, hvis jeg var tørstig. En dag så hun, at jeg brugte den og sagde ’Ikke brug den kop. Det er der, hvor bedstemor stiller hendes tænder’

Bare spis papiret

Der er over tusinde kommentarer til den populære tråd. Den sidste vi har udvalgt, har fået knap 28.000 synes godt om, og den handler om et naivt barn.

”Da jeg var barn, fik jeg fortalt, at det papir der sad omkring muffins/cupcakes var spiseligt. Jeg har i mere end et årti spist dem sådan, med papir og det hele, indtil en ven pludselig gjorde mig opmærksom på det,”

Du kan se de mange sjove historier fra Reddit-brugerne inde på tråden lige her. 

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

 

 

 

Dagens Gossip