10-årig pige udsat for vold ved pantautomat i Randers: Var 'for langsom'

Foto: Shutterstock.com

En 10-årig pige havde en ærgerlig oplevelse onsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag var en 10-årig pige inde og pante flasker ved Coop365 på Hadsundvej i Randers. Ifølge den 10-årige pige havde hun været i færd med at pante flasker, da en mand var kommet ind i rummet og gentagne gange, og til sidst i meget højt toneleje, havde spurgt, hvornår hun var færdig, hvortil pigen havde svaret, at det vidste hun ikke.

Manden var givetvis utålmodig, for da pigen så havde puttet den sidste flaske ind, var manden kommet ind i rummet igen, havde skubbet hende til side og trykket hendes flaskebon ud, hvorefter de to havde haft en kort meningsudveksling.

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

Kort tid efter hvor begge havde forladt flaskerummet, havde pigen ringet til sin mor, og mens hun havde talt med hende, havde manden spyttet efter hende, hvorefter han havde svinget en pose med noget indhold i på hendes venstre kind.

Dermed var der nu tale om en straffesag. Manden var tydeligvis ikke påvirket af sagen, for han gik direkte ind for at handle i butikken.

I mellemtiden dukkede pigens mor op. Hun kontaktede politiet og hjalp med at tilbageholde manden.

Coop365 ved Hadsundvej.Foto: Google Maps

Den 52-årige mand blev anholdt og sigtet for vold, da politiet ankom til Coop365, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

 

Dagens Gossip