Ups! Populært børnelegetøj får folk til at ringe til sexlinje

Foto: YouTube

En uheldig tilfældighed eller en upassende joke? Forældre er oprørte over slimet børnelegetøj.

Poopsie Slime Surprise.

Hvis du ikke har yngre børn, siger ovenstående dig måske ikke noget, men har man børn i alderen 6-12 år, så kender man muligvis til legetøjet.

Poopsie Slime Surprise er en del af den populære slime-bølgen og består af figurer og plastik legetøj, der kan kombineres med klistret glimmer-slim i alle regnbuens farver.

Læs også

Mand gjorde rystenede opdagelse på Google Maps: Så styrtede han hjem og gjorde det forbi med konen

Produktet er amerikansk, men legetøjet kan også købes på flere danske hjemmesider.

Nu er producenten imidlertid havnet i en såkaldt shitstorm i hjemlandet USA, hvor flere forældre har klaget over det telefonnummer, der står angivet på ét at produkterne. Det skriver New York Post.

For på en plastik-mælkekarton, der er en del af Poopsie Slime Surprise-serien, står der trykt en efterlysning af én af figurerne fra universet. Nederst står telefonnummeret 1-888-TOO-MUCH angivet, men taster man nummeret (TOO-MUCH skal tastet i forhold til, hvor bogstaverne fordeler sig på et mobil-tastatur, red.) så er det alt andet end en børnevenlig stemme, man får i røret.

Læs også

Mand satte sin kone til salg på eBay for sjov: Så gav joken pludselig bagslag

Nummeret - altså 1 (888) 866-6824 - er nemlig nummeret på en amerikansk sexlinje, hvor man hurtigt får en stønnende og vellysten ung kvinde i røret.

- Vil du have, at jeg skal sende dig et sexet billede af mig selv? Så tryk et nu, lyder det fra den automatiserede stemme i røret, og den upassende opfordring har skabt vrede hos flere forældre, der er bekymrede for, at deres børn kunne finde på at ringe til nummeret midt i en leg.

Læs også

Oliver Bjerrehuus med chokafsløring: Ser ikke sine to døtre

De mange klager har nu fået legetøjsfirmaet MGA Entertainment, der står bag Poopsie Slime Surprise, til at opkøbe nummeret og ændre beskeden til noget væsentlig mere børnevenligt.

Herunder kan du se en mor forsøge at ringe til det uhelige nummer:

BEWARE! Explicit! Poopsie Slime surprise sex line printed on toy MGA

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip