Uret tikker: Lottokupon på over 13 millioner kroner er stadig ikke indløst

Skrevet af Kamille Isaksen

27/02/2024
Foto: The Toidi / Shutterstock.com
Halvdelen af indløsningsperioden er gået, og derfor er det en god ide, at kuponerne i gemmerne bliver kigget igennem.

Dagens topnyheder

I hjertet af Iowa tikker uret for en heldig Powerball-vinder, der endnu ikke har gjort krav på sin gevinst på hele 2 millioner dollars (svarende til lidt over 13 millioner danske kroner). 

Med halvdelen af indløsningsperioden allerede passeret, stiger spændingen omkring den mystiske billet, der blev købt i Clinton, men som stadig mangler sin ejer.

Det skriver IAlotteryblog

For tre måneder siden blev den gyldne billet solgt, og nu er tiden ved at løbe ud. Den heldige vinder har kun tre måneder tilbage til at træde frem og gøre krav på sin formue, før muligheden forsvinder for altid.

Den uafhentede gevinst stammer fra Powerball-trækningen lørdag den 25. november, hvor vinderen næsten vandt den gigantiske jackpot på 337,9 millioner dollars. Billetten matchede de første fem tal, men manglede Powerball-nummeret, hvilket normalt ville have resulteret i en gevinst på 1 million dollars. Men takket være tilføjelsen af Power Play®-muligheden blev præmien fordoblet til 2 millioner dollars, hvilket gjorde billetten til den eneste i hele landet, der opnåede denne gevinst den aften.

De vindende tal var 27-33-63-66-68 med Powerball 9, og Power Play-nummeret var 2. Som belønning for salget af den vindende billet modtog Clinton Liquor en bonus på 2.000 dollars (svarende til 13.735 kroner) fra Iowa Lottery.

I henhold til Iowas lotteriregler skal Powerball-gevinster indløses inden for 180 dage efter trækningen, hvilket betyder, at fristen for at gøre krav på de 2 millioner dollars udløber den 23. maj 2024. 

Med tiden, der hastigt løber ud, opfordrer Iowa Lottery eventuelle vinderne til at tjekke deres billetter og kontakte dem for at gøre krav på deres gevinst.