Vandt jackpotten på vens spillemaskine: Nu vil han ikke udbetale pengene

Foto: Shutterstock.com

Der er kommet gnidninger i en vennegruppe, efter at en person ramte jackpotten på en spillemaskine til en privatfest. Nu vil ejeren af maskinen nemlig ikke udbetale gevinsten.

Hvis der er en ting, som man aldrig skal lade komme mellem venner, så er det penge. Der er nemlig ikke noget som penge, der kan få det værste frem i folk, og hvis en gæld ikke bliver betalt tilbage, er det svært at bevare et venskab.

Det er ikke en gæld, der er tale om i dette dilemma, men derimod en stor gevinst, som nu deler vandene. En person der kalder sig IGAZmodel på det store internetforum Reddit, har lavet et opslag, hvor han spørger ind til, om det er ham der er røvhullet i denne sag, hvor han ikke vil udbetale en gevinst til en vens ven i forbindelse med en spillemaskine.

Historien lyder således:

“Jeg havde en fest i mit hus forleden. Jeg har en gammel antik spillemaskine fra 1940erne, som er en i perfekt fejlfri tilstand i min stue,” fortæller vedkommende, der arvede spillemaskinen fra sin bedstemor.

Læs også

Undersøgelse viser: Leveringsbude spiser af din mad

“I årenes løb har folk spillet på den, og måske vundet et par kroner hist og her. Det største beløb har vist været 330 kroner, men så vidt jeg ved, er jackpotten aldrig blevet vundet, så der var omkring 5.000 kroner i jackpot-tanken,” lyder det fra personen, der nu kommer frem til sit dilemma.

“En vens ven ramte jackpotten forleden. Jeg var fuldstændig rystet, da han seriøst troede, at han kunne beholde mine 5.000 kroner. Hans sag er, at han havde spillet med sine egne penge. Mit argument er, at jeg med glæde vil give ham pengene tilbage, hvis han spurgte, men jeg er ikke et casino, og kan derfor ikke give ham 5.000 kroner,” fortæller han.

Det ødelagde hele festen

Argumentet over de 5.000 kroner fik mildt sagt sat en stopper for festen, og folk var meget uenige i, hvad der ville være det rette at gøre. Flere mente, at vennen der vandt pengene, ville være et røvhul, hvis han rent faktisk krævede gevinsten, mens andre mente, at når ejeren af maskinen lod folk spille for deres egne penge, så måtte han bide i det sure æble og hoste op.

Vennen der ramte jackpotten og dermed vandt de 5.000 kroner, var dybt frustreret over, at han ikke måtte beholde pengene, så han forlod resten og truede med, at han ville komme tilbage med politiet.

Ejeren af maskinen var derfor meget i tvivl om, hvorvidt han var et røvhul for ikke at lade vinderen beholde sin gevinst, eller om han gjorde det helt rette ved ikke at udbetale dem.

På forummet Reddit var de fleste overraskende enige i, at ejeren af maskinen var et stort røvhul, og det bedste argument lyder således.

“Du er røvhullet. Du lod penge blive i maskinen velvidende om, at folk kunne vinde. Du havde ingen problemer med at lade folk bruge den, som var den ægte, og du beholdt deres penge, hvis de ikke vandt og lod dermed jackpotten vokse. Nu da der så pludselig er en der vinder, ønsker du ikke at lade den være ‘ægte’ længere,” lyder det fra en bruger, der har fået mere end 12.000 likes på dit opslag.

Hvad mener du? Er det forkert af manden, at han ikke udbetaler jackpotten, eller er han i sin gode ret til det? Du kan læse hele historien og alle svarene her.

Læs også

Studie afslører: Spiser du dette, vil du få bedre orgasmer

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip