Vanvittig mor slår og kvæler nyfødt datter for at få mand tilbage

Foto: Asiawire

En 22-årige kvinde viste for nyligt, at hun ikke evner at være mor. Hun ville gerne have sin mand tilbage, og hun prøvede derfor at afpresse ham emd en video, hvor hun både slår og kvæler sin nyfødte datter.

En ung 22-årig mor var blevet forladt af sin mand, og hun ville derfor finde sig en måde at ”hævne” sig på, så han ville få dårlig samvittighed og vende tilbage. Hun valgte derfor en løsning, så hører ingen steder hjemme, og det gik udover deres fælles nyfødte datter.

Den 22-årige mor begyndte at filme en video, hvor hun i en sekvens på 10 sekunder slog sin nyfødte datter 15 gange, og da hun var færdig med at slå hende, valgte hun at lægge sin hånd over datterens mund og næse, så hun hverken kunne græde eller trække vejret.

Videoen lagde hun efterfølgende online, og det gik viralt lige med det samme. Politiet i byen Hengyang begyndte derfor at lede efter kvinden, og bad folk om at henvende sig, hvis de vidste hvem personen, der kaldte sig Wei Juan, var.

Følte sig ensom

Politiet skulle dog ikke lede længe, for da de havde sendt efterlysningen ud, henvendte kvinden sig selv til politiet.

I den forbindelse fortalte hun under afhøringen, at hun havde følt sig utrolig ensom efter et skænderi med sin mand, og at hun lavede videoen for at afpresse ham til at komme hjem.

Hvilken straf der tilfalder moren, meldes der ikke noget om hos det britiske medie The Sun, der har opsnappet historien.

Videoen af morens mishandling af barnet er fortsat tilgængeligt på nettet, men vi vælger ikke at henvise til det.

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul