Var så fuld: Politiet troede, han var dansker

Når du er så fuld, at andre ikke kan forstå, hvilket sprog, du snakker, så er den gal. Det måtte en svensk 29-årig mand erkende, da han i en kæmpebrandert blev stoppet af politiet i sin bil.

Da manden blev stoppet i sin bil, troede svensk politi først, at han talte dansk. Han var nemlig så beruset, at han havde svært ved at formulere sig. Det skriver det svenske medie Ttela. 

Læs også

Mette Frederiksens udsætter bryllup for Danmarks skyld

Episoden, der fandt sted i januar, husker manden fra Trollhättan i Sverige ikke selv. Han har fortalt siden hen, at han havde været hjemme hos en ven, der havde budt på grog, som er en drink bestående af rom og citronsaft.

Han siger selv, at han var så fuld, at han ikke kan huske, at han har kørt bil den aften. Han mindes at have gået i sneen uden for sin fars hus , og det næste han husker er, at han vågnede i en celle hos politiet.

Politiet har en anden historie

Det er en lidt anden version af aftenens hændelser, som det svenske politi kan berette om. En patrulje bemærkede en bil, der så ud til at være på vej fra et ulykkessted, hvor nogen havde kollideret med to parkerede biler. 

På vej væk satte bilen sig  fast i sneen, og det lykkes politiet at få fat på bilen. Da man åbnede ind til chaufførsædet, stank der af alkohol.  

Troede manden talte dansk

Chaufføren i bilen, den 29-årige mand, var så fuld, at politiet først ikke forstod, hvad han sagde. De svenske politibetjente var overbevist om, at manden forsøgte at tale dansk til dem. Det gik dog hurtigt op for dem, at det ikke var dansk. Manden var derimod meget beruset. 

Udover at den fulde chaufførs færden kunne spores tilbage til kollisions-stedet, så blev der også fundet en kniv på manden.

Det resulterede i, at den 29-årige blev idømt en måneds fængsel samt bøde for spritkørsel, at flygte fra et uheldssted samt brud på knivloven.

Læs også

Breaking: Rasmus Paludan skal i fængsel

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip