Veganer-aktivist forsøgte at redde 16 kaniner - Endte med at være skyld i, at 95 døde

Foto: Instagram 'Mythical Mia'

En veganer-aktivist forsøgte at redde en flok kaniner fra en spansk kaninfarm. Hun lykkedes med at redde 16 stk. men var også skyld i, at knap 100 andre kaniner døde.

Uanset hvor nobel man føler ens gerninger er, så skal man holde sig fra ting, som man ikke ejer. Det kunne den veganske aktivist, der kalder sig ‘Mythical Mia’ dog ikke finde ud af, og man må i den grad sige, at karma har ramt hende.

Hun brød nemlig ind på en spansk kaninfarm, hvor det lykkedes hende at redde 16 kaniner, men på grund af hendes handling, så var der 95 andre kaniner, som endte med at dø.

Læs også

Så er det slut: Fra nu af får du klip i kortet, hvis du gør dette bag rattet

Ifølge det spanske medie lavanguardia.com, så havde flere af de kaniner, som kvinden valgte at redde, netop født en del kaninunger, så hendes redningsforsøg betød, at en hel flok kaninunger blev efterladt.

Mediet MailOnline skriver, at intet mindre end 90 kaniner var nødt til at blive aflivet, og yderligere fem kaniner mistede livet, da kvinden trængte ind på kaninfarmen for at befrie flere af kaninerne.

Blev beskudt under redningsforsøget

Den unge ‘Mythical Mia’ havde bestemt sit at se til, da hun begav sig ud på den ulovlige redningsmission. Hun dokumenterede nemlig hele forløbet via et kamera, og her kunne man blandt andet se, hvordan hun pludselig blev beskudt.

Ansatte på kaninfarmen skød efter pigen, der havde stjålet deres kaniner, og det resulterede blandt andet i, at hendes bilrude blev skudt i stykker, mens hun selv havde blod flere steder i ansigtet.

Hun kom dog ikke alvorligt til skade, og kunne senere på Instagram fortælle om hendes oplevelse, hvor hun pralede med, at hun havde reddet 16 kaniner.

Desværre må aktionen dog ses som en stor fiasko, da hun var årsagen til, at knap 100 andre kaniner mistede livet.

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip