Venner ødelagde første date med genial prank: "Venner, det værste er lige sket"

Foto: Twitter / Edgie

Nogle gange har man gode venner, og andre gange har man rigtig gode venner. Sidstnævnte var dog nok ikke i den kategori, som Deano vil placere sine venner i, efter at de ødelagde hans date med en perfekt prank.

”Hej. Jeg har booket et bord til i aften klokken 19.00, og jeg har planer om at fri til min kæreste,” sådan lyder introen i en video, som er blevet filmet af en gruppe kammerater, der har planer om at tage pis på deres bedste ven.

Deres ven skal nemlig på date, og det er ham, der har lavet en reservation på en restaurant til klokken 19:00, hvor han skal ud på en date med en pige, som han aldrig har mødt før.

Hans venner har dog ikke tænkt sig, at daten skal forløbe sig helt efter planen, og de vælger så at ringe til restauranten, hvor de udgiver sig for at være venner der skal på date, som har en lille forespørgsel.

”Jeg vil fri til min kæreste, og vi havde vores første date hos jer, så jeg tænkte på, om det ville være muligt at i kommer hen med en tallerken, hvor der står, vil du gifte dig med mig?” lyder det i klippet, og den ansatte fra restauranten er med på den med det samme.

”Ja bestemt. Det er ret svært at skrive det med chokoladesovs, men min manager er rigtig dygtig til det,” fortæller den ansatte i telefonen.

"Venner.. Det værste er lige sket"

Daten så ikke ud til at være den helt store succes, og det hjalp næppe, at den unge kvinde pludselig fik et tilbud, som hun havde svært ved at sige ja til. Da den flotte tallerken skulle overrækkes, fulgte hans kammerater efter, så de kunne filme reaktionerne.

Da de ankom, kunne de se, at daten sad med sin telefon fremme, og allerede der, virkede det ikke til, at det skulle blive til en date nummer to, og det hjalp heller ikke, da tallerkenen så dukkede op.

Deano som den unge fyr, der var på date hedder, skrev kort efter en besked i drengene fælleschat på Whatsapp, da han stadig ikke havde opfanget, at de stod bag pranken.

”Det værste er lige sket på min date,”

”En ansat kom op med en tallerken, hvor der med chokoladesovs fra skrevet ”Vil du gifte dig med mig”,

Det fik naturligvis vennerne til at dø af grin i chatten.

Du kan se reaktionen, da den famøse tallerken bliver afleveret af en af de ansatte herunder.

Historien fortæller ikke, om de to har set noget til hinanden igen, eller om den unge kvinde blev skræmt for livet over det uplanlagte frieri.

Læs også

Mand fra Høje Taastrup vinder 1.2 millioner: Konen blev rasende

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip