Verdens højeste mand er død: Ekstrem vokseværk slog ham ihjel

Foto: Twitter

Verdens uofficielle højeste menneske er død - han blev blot 26 år gammel.

Pornchai Saosris krop var i konstant vækst og det endte med at tage livet af ham. Den thailandske mand mistede livet, da kroppen gav overfor en række sygdomme, som fulgte med hans usædvanlige højde.

Den 2 meter og 62 centimer høje mand døde i hans forældres hus i Ban Takaeo i det thailandske distrikt Prasat. Her lå Pornchai sin sidste tid fanget i sin seng - han var for syg til at stå op. Hans højde var nok til at være verdens højeste mand, men på grund af sygdom blev titlen aldrig nogensinde officiel. 

Hr. Saosri blev 26 år gammel.

Læs også

Baron vejer 113 kilo: Er det verdens største hund?

I hans sidste tid passede moderen Woen og faderen Saran Saosri sammen med deres 15-årige barnebarn den kæmpe mand, som netop var vendt hjem efter længere tid på hospitalet. Men hospitalregningerne blev til sidst for dyre for familien, så de forsøgte at crowdfunde penge til behandlingen af sønnen.

- Mit store ønske er en seng, som kan bevæge sig op og ned ved hjælp af håndbetjening, ligesom på hospitalerne. Jeg vil også gerne kunne tilbagebetale pengene for behandlingen til min gamle mor, sagde Pornchai Saosri til BangkokPost.

Officielt er verdens højeste mand tyrkeren Sultan Kösen, som måler 2,51 meter.