Baron vejer 113 kilo: Er det verdens største hund?

Foto: Baron

Med poter på størrelse med en løves og udstråler fantastisk råstyrke kan hunde Baron let virke skræmmende på forbipasserende.

Baron er officielt Australiens største og tungeste hund - og samtidig en seriøs udfordre til den største hund i verden. Med sine 113 kg og måler en  1 meter fra sine poter op til dens rug fremstår Baron da også som lidt af en kæmpe. Når Baron står på sine bagben tordner den over 2 meter op i luften, skriver Daily Mail.

Den 2 år gamle mastiff-hund er stadig ikke udvokset endnu og den skønne kæmpe vokser forsat til den bliver fire år gammel, fortæller ejeren Mark, der overtog den blide hund i februar. Da Baron fyldte 18 måneder kunne dens forrige ejer ikke længere have den, så Mark og hans hustru Dorothy har taget den blide kæmpe ind i deres familie.

- Baron er den ubestridt største hund i Australien, men noget fra den højeste, da grand danois-hunde blive endnu højere.

Mark York har over 30 år holdt mastiff-hunde og ved derfor, hvad de kræver. Feks. spiser Baron to kæmpe bøffer per dag og den flotte hund koster næsten 1.500 kroner per uge i kost alene.

- Baron spiser en hulens masse. Han spiser kød og hundekiks til morgenmad, kylling til aftensmad. Dertil ekstra kød og hundekiks med ekstra vitaminer og olier, ligesom han også får fisk, æg, græskar, grøntsager. Den uhyggelig store hund går da heller ikke af vejen for hvide ris, pasta eller hundemad på dåse, siger Mark York til avisen.

Se billederne af verdens største hund nedenfor her:

 

 

 

Engelske mastiffer kan blive op til 12 år. De er af per natur rolige, godmodige og beskytter deres ejer, står der på Dansk Mastiff Klub hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Verdens største grand danois

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip