Verdens sødeste hund Boo er død

Verdens sødeste og mest populære hund, Boo, er desværre gået bort. Hunden med mere end 16 millioner følgere på Facebook sov stille ind, og kan nu tilslutte sig sin bedste ven Buddy i hundehimlen.

Hvis du bare bruger en smule tid på de sociale medier, så vil du helt sikkert have stødt på hunden Boo, der er uofficielt er blevet kåret som den sødeste hund i verden.

Pomeranianen der er blandt de mindste hunderacer i verden, havde formået at skabe sig en utrolig følgeskare på de sociale medier, hvor intet mindre end 16 millioner mennesker fulgte den charmerende hund, som der er blevet taget utallige billeder og videoer af.

Desværre så er det slut med skønne opdateringer om den skønne Boo, da hunden for nyligt gik bort i en alder af 12 år. Det skriver hundens ejere, der blot kalder sig Boos mennesker i en længere opdatering på Facebook.

”Det er med den dybeste sorg, at jeg kan meddele, at Boo har sovet stille ind denne morgen (lørdag red.), og han har forladt os for at tilslutte sig sin bedste ven, Buddy,” sådan starter indlægget på den store Facebookside, og de referere til Boos tidligere legekammerat Buddy, der gik bort for et par år siden.

Boo (th) med din bedste ven Buddy. Foto: Boo /Facebook

 

Boo bragte liv og glæde til folk over hele verden

Det var tilbage i 2006, at familien blev forøget med den lille Boo, og tre år senere valgte familien at starte Facebooksiden, der pludselig gik over alt forventning. Pludselig gik den fra ganske få likes til, at den i dag har 16 millioner følgere fra hele verden.

Meningen med at lave Facebooksiden i første omgang, var at bringe glæde til andre mennesker, og det formål fik de opfyldt.

”Siden vi startede Boos Facebookside, har jeg modtaget så mange beskeder i løbet af årene, fra folk der ville dele historier om, hvordan Boo gjorde deres dag lysere, og hjalp dem i svære tider. Det var lige præcis formålet med siden. Boo bragte liv og glæde til folk over hele verden, og Boo er den gladeste hund, jeg nogensinde har mødt,” lyder det på Facebook.

Foto: Boo/Facebook

Boo fik problemer med hjertet

I 2017 gik Boos bedste ven Buddy desværre bort, og ganske kort tid efter, fandt familien ud af, at Boo havde problemer med hjertet. De tror, at det vitterligt er et knust hjerte efter afgangen af Buddy.

”Vi fik Boo hjem i foråret 2016, og der startede det bedste og mest hjertevarme venskab nogensinde. Kort efter at Buddy døde, viste Boo tegn på hjerteproblemer. Vi tror, at hans hjerte vitterligt blev knust, da Buddy forlod os. Han hang i og gav os mere end et år. Men det lader til, at det var hans tid, og jeg er sikker på, at det var et fantastiske øjeblik for dem begge, da de så hinanden i himlen,”

Til sidst sender familien en tak til de mange følgere, der har fulgt med i Boo og Buddys eventyr i løbet af de seneste 10 år.

”Tak til alle der har fulgt med i alle de skøre eventyr i løbet af de seneste 10 år. De har i den grad været sjove”.

 

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

 

 

Dagens Gossip