Verdens værste mareridt: Forsinket medarbejder snubler ned i bassin med sultne hajer

En stakkels kvinde fald ved et uheld ned i en tank fyldt med hajer – lige midt i deres fodring.

I den kinesiske by Jiaxing har man et shopping-center med en noget utraditionel seværdighed.

I det kæmpestore center har man nemlig et omfattende bassin med levende hajer, som de handlende kan beundre og gyse af på afstand.

For nylig fik en kinesisk kvinde dog mulighed for at studere de uhyggelige dyr på lidt for nær afstand. Det skriver Metro.

Ifølge en talsperson fra centret så var kvinden på vej til et personalemøde i shopping-centret inden det åbnede for kunder, men da kvinden var forsinket, valgte hun at løbe på vej til det vigtige møde.

Læs også

Kvinde kigger på fotos af sin gamle lejlighed: Bliver skræmt fra vid og sans, da hun ser dette i vinduet

Uheldigvis for kvinden faldt hendes morgenmøde sammen med hajernes fodringstidspunkt, og derfor havde én af hajpasserne åbnet en låge ned til hajbassinet.

Denne åbne låge havde den stressede kvinde overset, og derfor faldt hun direkte ned i hullet og slå sit hoved, inden hun fortsatte videre ned i det hajfyldte vand.

De nysgerrige hajer, der stammer fra Caribien og tilhører racen citronhaj på grund af deres gullige farve, begyndte med det samme at cirkulere om den skrækslagne kvinde, mens andre ansatte i centret med det samme kom ilende til.

Læs også

67-årig lånte computer på biblioteket: Da personalet opdagede, hvad han kiggede på, måtte de tilkalde politiet

Citronhajen betragtes som en farlig haj og kan blive op til 3,5 meter lang, men heldigvis for den stakkels kvinde, var der tale om mindre hajer, der både er vant til at blive fodret noget mindre stykker, ligesom deres jagtinstinkt muligvis ikke er helt ’up to date’. Derfor nøjedes de med at svømme rundt om kvinden, mens de overvejede, hvad de skulle gøre med hende.

Imens var to sikkerhedsvagter nået frem til bassinet, og resolut sprang de i vandet og fik reddet den forkomne kvinde op.

 - Normalt er der ikke adgang til gangen (over hajbassinet, red.) under fodring, men den ansatte havde travlt med at komme til et møde, lyder det fra talspersonen, der dog kan forsikre, at kvinden ikke kom noget til.

Læs også

Natascha Linea i modvind efter datterens forandring: ‘Det er ikke et overgreb’

- Hun blev hurtigt reddet på af tanken og pådrog sig ingen skader, lyder det.

Hele den skræmmende episode blev fanget af et overvågningskamera, og du kan se episoden herunder.

Woman trips and falls into a shark tank at FEEDING TIME before being saved at a Chinese mall

 

 

Dagens Gossip