Natascha Linea i modvind efter datterens forandring: ‘Det er ikke et overgreb’

Hvornår kan man egentlig tillade sig at pierce sit barns ører? Dette spørgsmål har skabt debat på Natascha Lineas Instagram-profil.

I sidste uge kunne Princess Natascha Ellen - bedre kendte som Natascha Linea - fremvise et billede på Instagram, hvor hendes femårige datter, Lia Linea havde fået huller i ørerne.

Efterfølgende har flere af hendes følgere på det sociale medie dog påpeget, at de synes, at Lia Linea er for lille til at blive piercet, ligesom enkelte ligefrem har kaldt det et overgreb.

Det er ‘De unge mødre’-deltageren dog slet ikke enig i. Det forklarer hun nu på sin blog i indlægget ‘Derfor fik Lia huller i ørene’.

Læs også

Anne Gadegaard jubler: Jeg er gravid

Her fortæller Natascha Linea endda, at hun - allerede da datteren var baby - ønskede, at Lia skulle have huller i ørerne.

– Havde jeg haft Lia hjemme hele tiden, havde hun fået huller i ørerne som baby. Jeg synes personligt ikke, det er et overgreb på børn, jeg mener ikke, man skader børnene ved at give dem det, og ved at man ikke skader dem, kan man heller ikke sige, at det er et overgreb. Jeg har et lidt afslappet forhold til øreringe, da de jo ‘bare’ kan pilles ud igen, skriver Princess på sin blog og fortsætter:

- Jeg syntes personligt, det er så sødt med huller i ørene som spæd. Men da de ikke kunne laves på hende som spædbarn, valgte vi at vente med at give hende dem, til hun selv ytrede ønske om dette, og til hun var det ældre og forstod, hvad det var, hun sagde, hun gerne ville have, skriver hun og forklarer samtidig, at det var Lia Lineas far, Bent, der protesterede mod, at datterens skulle pierces i så ung i alder.

Læs også

Christian Stadil indlagt på Rigshospitalet: Har fået konstateret frygtet sygdom

- For min skyld kunne hun havde fået det som baby, da hun igen kom hjem til os og bo (efter tvangsfjernelse, red.), men da vi jo var - og er - to om at bestemme dette, valgte vi at vente til den dag, hun selv kom og spurgte efter det, skriver Princess Natascha Ellen og understreger, at det har været datterens eget valg.

– Jeg havde egentligt ikke de store overvejelser omkring, om hun måtte få lov. Hun fik dem, for det var hendes ønske. Det er hendes krop og på et eller andet plan, skal hun selv have lov at bestemme mere og mere over hendes krop selv, mener Natascha Linea.

Læs også

Feriepenge - I Danmark optjenes feriepenge i perioden fra 1. januar til 31. december. Udbetaling af feriepenge sker gennem FerieKonto, som du kan se her.

Hvem ringer - Her kan du nemt og hurtigt tjekke et ukendt nummer gratis. Hvem ringer til dig? Det kan være direkte svindel eller chikane og i sidste ende koste dig meget tid og penge.

Ondt i maven - Hvis du har ondt i maven, kan det skyldes mange ting. Det kan både være på grund af ting, du har spist, sygdom eller kroniske lidelser. Her følger en forklaring på, hvorfor du har mavesmerter.

 

Dagens Gossip