Verdens Værste tyv? Bryder ind hos betjent og falder i søvn

Foto: Unilad/Facebook

​En politimand i Thailand fik sig noget af en overraskelse, da han fangede en indbrudstyv på fersk gerning, i sit eget hjem.

Der er sikkert flere ting, man som indbrudstyv skal være opmærksom på, hvis den kriminelle handling skal blive en succes. For det første er det måske en meget god ide, ikke at begå indbrud ved en politibetjent, og derudover gør man også klogt i, ikke at falde i søvn under indbruddet.

Læs også

David Owe taler ud: Blev spyttet i hovedet under Vild med Dans

 

Sakda Jeamprasert blev vækket midt om natten af lyden af klimaanlægget, der kom fra hans datters værelse - det skriver Unilad.co.uk.

På en normal dag, ville dette ikke have fået ham til at stå op og ud af sengen, men datteren havde været ude af byen i flere dage, hvorfor klimaanlægget ikke burde larme. 

Han besluttede sig derfor, for at undersøge hvad der foregik på værelset.

Til Sakda’s store overraskelse fandt han på datterens værelse en topløs mand, der sov i hendes seng.

En video blev optaget af det øjeblik, hvor indbrudstyven bliver vækket, og det er et særligt syn. Politibetjenten råber af den sovende mand, der vågner og i total forvirring ser sig omkring, før det går op for ham, at indbrudsforsøget i den grad må siges at være mislykket.

Den mistænkte ved navn Athit Kin Khun Thud, havde angiveligt trængt  ind i hjemmet med den hensigt at begå indbrud, men blev træt.

Han havde tændt for klimaanlægget og planlagt at have en kort lur, men endte med at sove meget længere.

Af endnu uklare årsager, besluttede den knapt så skarpe indbrudstyv at blande ‘arbejde’ og fornøjelse. Nu var han jo i huset, med et klimaanlæg og en blød seng. Angiveligt tænkte han at der var tid til en lille lur, men det lykkedes ham altså ikke at vågne på egen hånd, og han er nu, på trods af den spektakulære fiasko, blevet sigtet for indbrud.

Læs også

Dronning Margrethe tjekker ud: Derfor flytter hun

 

Dagens Gossip