Victoria Beckham med kæmpe millionunderskud: Kan ende med at gå konkurs

Foto: Shutterstock

Det går i øjeblikket ikke godt for Victoria Beckhams virksomhed.

Victoria Beckham ønsker naturligvis ikke at se, at hendes virksomhed ender med at gå konkurs. Hun har ofte givet udtryk for, at det er hendes livsværk, og der er ikke noget, hun hellere vil, end at kunne fokusere på at drive virksomheden. 

Hun er dog realistisk, og hun er selvfølgelig også godt klar over, at tallene ikke har været gode. De gælder blandt andet, da man for to år siden kunne bekræfte, at man led et tab på 100 mio. kroner.

Læs også

Syv personer smittet med Frygtet dødelig virus: Smitter fra dyr til mennesker

Det samme gælder for tre år siden, hvor man led et tab på 105. mio kroner. 

Victoria Beckham, som mange vil kende fra hendes tid i Spice Girls, kommer derfor til at gå en usikker tid i møde. Det er nemlig kommet frem, at virksomhedens revisorer har sagt, at man har brug for nye investeringer, hvis man skal undgå at gå konkurs. 

"Det hele indikerer, at der en usikkerhed i form af, om virksomheden kan fortsætte som en koncern," siger revisorerne.

Det skriver Daily Mail.

Victoria Beckham startede virksomheden i 2008. Det var på dette tidspunkt en virksomhed, som solgte kjoler. Men i takt med, at virksomheden voksede, så gjorde sortimentet det samme. 

Det medførte, at man begyndte at sælge jakker, tasker, sko og accessories. 

Victoria Beckhams venner fortæller, at hun for alt i verden ønsker at fortsætte med at drive virksomheden. Der er dog mindst lige så mange, der siger, at det ville være et projekt, der var tabt på forhånd. 

"Det er virksomheden, der har været med til at give Victoria sin identitet. Hun elsker det hele ved det. Hun er så passioneret, at selv problemerne, hun støder på, ikke påvirker hende." 

Det kom i sidste måned frem, at hun og David betalte sig selv 350.000 kroner om måneden. Dette kom fra Davids firma, DB Ventures, hvilket dermed dækkede Victorias tab. 

Victoria har før mødt kritik for hendes måde at drive virksomheden på. Dette skete blandt andet, da man fandt ud af, at hun forsøge at bruge regeringens hjælpepakker til at betale 30 af sine 120 ansatte. 

I sidste uge kom det frem, at hendes kosmetiklinje, som hun startede i 2019, kom ud med et tab på 40 mio. kroner.

Læs også

Nu kommer Mette Frederiksen med udmelding: I næste uge

 

Dagens Gossip