Victoria har lige fået nøglerne til sit nye hus: Så gør hun chokerende fund i indbygget skab

24/10/2023 16:08

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Kort tid efter at have fået nøglerne til sit nye hus, gjorde Victoria et chokerende fund i et skab.

Mest læste i dag

Victoria Louise fra England var en glad kvinde. Hun havde netop fået nøglerne til sit nye hus, og skulle gøre det klar til indflytning. Hvad hun næppe havde regnet med var, at hun skulle gøre et chokerende fund i et indbygget skab.

I en video på TikTok viser hun, hvordan skabet har et stort hul i loftet. Og her er der ikke blot tale om et lille hul. Derimod er der tale om så stort et hul, at det er umuligt at overse det.

Det har naturligvis vakt undren hos mange, at det ikke er blevet opdaget inden indflytning. Dette har været med til at gøre, at hendes video er gået viralt på det sociale medie, hvor den har fået mere end 550.000 visninger.

Victoria fortæller, at hun faktisk havde to fremvisninger af huset, inden hun besluttede at købe det. Hun fik dog aldrig kigget ind i skabet, da det var fyldt med den tidligeres ejendele. Derfor opdagede hun heller ikke det store hul i loftet.

"Jeg fandt hullet i loftet den dag, jeg fik nøglerne. Jeg havde tidligere set huset to gange, men der var placeret et gelænder foran skabet, og folk boede der stadig. Deres tøj og ejendele var stadig i værelset, så jeg kiggede aldrig derind," siger Victoria til Newsweek.

Hun fortæller også, at hun naturligvis blev chokeret, da hun opdagede det store hul i loftet. Desuden var det også med til at gøre hende bekymret.

"Jeg vidste allerede, at huset krævede arbejde. Men dette var et stort problem, som ikke var blevet opdaget, så det var ret chokerende," siger hun.

Selvom der var blevet lavet en tilstandsrapport af en byggesagkyndig forud for købet, blev det store hul i loftet åbenbart ikke opdaget.

"Jeg var overrasket og chokeret over, at det ikke var blevet opfanget under gennemgangen. Jeg har tænkt mig at kontakte den byggesagkyndige og fortælle dem, at de har overset dette enorme problem," siger hun.

Victoria har ikke blot planer om at kontakte den byggesagkyndige. Hun vil naturligvis også skynde sig at få fat i en håndværker, som kan løse problemet for hende.

"Jeg har ingen idé om, hvor meget det vil koste at fik," siger Victoria.

Men på TikTok har hun heldigvis fået uventet støtte fra flere af seerne. Mange af dem forsøger nemlig at fremhæve de positive aspekter af hendes nye hjem:

"Potentialet er der! Det bliver dejligt," skrev en bruger på det sociale medie.

"Ved du hvad? Du skal bare være så stolt af dig selv, fordi du nu er boligejer. Du skal ikke bekymre dig for meget om disse ting. Ellers kommer det til at tage hele fornøjelsen fra dig," lød det fra en anden.

"Hvordan kunne den byggesagkyndige overse det der?! Jeg ville blive sur," skrev en tredje, som dog også påpegede, at det ellers er et 'smukt hus'.