Video går viralt: Bedstemor tæsker to biltyve

Foto: Youtube

En engelsk bedstemor blev offer for to uidentificerede personers forsøg på at begå tyveri og overfald, men det var de to gerningsmænd der endte med at flygte fra stedet med blå mærker.

Der kan sikkert være stor debat om hvad det vil sige at være et godt menneske. En ting de fleste dog nok kan blive enige om, er at man hvert fald ikke er et særligt godt menneske, hvis man overfalder og stjæler fra folk. 

Læs også

Kvindes hemmelighed under bruseren skaber vild debat: ‘Jeg troede alle gjorde det’

Desværre har kriminelle med denne slags intentioner en tendens til at gå efter, hvad de selv betragter som de letteste offer, men heldigvis tog banditterne i dette tilfælde gruelig fejl af den person de forsøgte at berøve.

Netop sådan et scenarie er blevet fanget på overvågningskameraer, og viser hvordan en 55-årig kvinde, går i kamp med to kriminelle, der forsøger at stjæle hendes bil. 

Det var en flot og solrig dag i engelske Birmingham, da den 55-årig kvinde gjorde sig klar til at tage hjemmefra, og gik ud mod sin blå Audi Q3. Som et lyn fra en klar himmel, stormer to hætteklædte og maskerede mænd pludselig ind bag kvinden, der må have fået sit livs chok. 

De to gerningsmænd, der endnu ikke er identificeret af politiet havde angiveligt i sinde at stjæle kvindens bil - en ubehagelig trend der har spredt sig i Storbritannien over de sidste par år. 

Gerningsmændene holder kvinden fast, mens de forsøger at vride bilnøglerne ud af hendes hænder, men man skal aldrig skue hunden på hårene, og røverne havde tydeligvis undervurderet deres offer. 

Det lykkedes for de to at vride nøglen fri fra den 55-årige kvindes greb, og de spurtede derefter mod den blå Audi, ganske givet i den tro at det sværeste nu var overstået, men sådan skulle det ikke gå.

Kvinden, der på trods af sine bare 55 år er bedstemor, havde ikke i sinde at give op, og hun har forklaret sine tanker i de ophedede øjeblikke til Daily Mail.

“Jeg begyndte at slåsse med en af dem. Jeg var ikke sikker på, hvem af dem, som havde nøglerne, så jeg forsøgte at forhindre dem i at tage bilen,” - forklarer kvinden, der samtidig fortæller at hun gjorde alt hvad hun kunne, for at tiltrække opmærksomhed til situationen.

‘Jeg skreg så højt jeg kunne efter hjælp”.

Hjælpen var dog ikke lige rundt om hjørnet, og det stod snart klart, at hvis kvinden havde i sinde at beholde sin bil, måtte hun selv gribe ind, og stoppe de to gerningsmænd.

Kvinden begyndte at slå med sin håndtaske efter den ene forbryder, og i videoen kan man se, hvor overrasket han bliver. Da den anden kommer til i et forsøg på hjælp, får han ligeledes dask med håndtasken, alt imens kvinden stadig skreg af sine lungers fulde kraft, i et desperat håb om hjælp fra hvem som helst.

Til sidst blev kvindens råb hørt, og hendes nabo kom stormende ud i sandaler og shorts, for at skræmme tyvene væk, og på dette tidspunkt, havde de to gerningsmænd ganske givet fået nok. 

Det de havde håbet på skulle være et nemt biltyveri, endte med en ydmygelse og tæsk fra en bedstemor.

”Min nabo hørte støjen og løb ud for at hjælpe til med at konfrontere dem. De gav så op og løb væk til en ventende flugtbil,” - fortæller kvinden. 

Hele den bizarre begivenhed blev fanget på forskellige overvågningskameraer i området, og spreder sig nu på nettet som en steppebrand. Og med bevidsthed om den vilde historie bag billederne, kan man godt forstå hvorfor.

Læs også

Gammelt mysterium løst: Derfor skyller fødder op på strande

 

Dagens Gossip