Vil løslades: Joe Exotic ramt af tragisk diagnose

Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Tigerelskende Joe Exotic har netop udsendt et brev fra fængslet, hvor han afslører en tragisk situation.

Netflix-stjernen er i øjeblikket i fængsel efter at være blevet dømt for 17 føderale anklager for dyremishandling og to tilfælde af mordforsøg i hans plan om at dræbe hans fjende og Big Cat Rescue-ejeren, Carole Baskin, i 2019.

Joe Exotic, hvis rigtige navn er Joseph Allen Maldonado-Passage, håber nu, at graden af ​​hans sygdom vil tillade ham at blive løsladt fra fængslet.

Via en opdatering til sine fans på sin officielle Instagram-konto siger han i en besked: “Alle, det er med et trist ansigt, jeg er nødt til at fortælle jer, at lægerne ringede til mig i dag for at bringe nyheden om, at min prostatabiopsi kom tilbage med en aggressiv kræftsygdom. Jeg venter stadig på resultaterne fra andre tests”.

Læs også

Kendis-par bryder: Nu er det slut

“Lige nu vil jeg ikke have nogens medlidenhed, og jeg er sikker på, at Carole vil have sin egen fest over dette”.

Exotic opfordrede fans over hele verden til at støtte hans kampagne for tidligere løsladelse, og fortsatte: "Det, jeg har brug for, er, at verden er min stemme for at blive frigivet, de har beviset for, at jeg IKKE gjorde DETTE! Og der er ingen grund til, at statsadvokaten trækker det ud, så jeg kan gå hjem og få behandling på egen hånd eller nyde det liv, jeg har tilbage med mine kære”!

Han hævdede i et nyt interview, at han ville foretrække at dø, hvis det blev bekræftet, at kræften er stadie tre eller fire.

I en tale til The Sun udtalte den 58-årige: 'Jeg har ventet på en koloskopi og endoskopi siden oktober. Medicinsk behandling i et fængsel er værre end i noget humant samfund for hunde.'

Tv-stjernen hævder, at han vil afvise medicinsk behandling, hvis sygdommen er for fremskreden.

“Når vi finder ud af, hvor og hvor slemt det er, vil jeg beslutte, om jeg skal i behandling. Hvis det er etape tre eller fire, vil jeg lade det (kræften) tage mig”.

Læs også

Ghita Nørby i sorg efter dødsfald

 

Dagens Gossip