Vild biljagt: Tre nøgne kvinder forsøgte at stikke af fra politiet

Tre nøgne kvinder og en biljagt var næppe det, som politiet i Florida havde regnet med, at de skulle bruge deres arbejdsdag på.

Man kommer til at opleve lidt af hvert, når man er i tjeneste som politibetjent. Det var dog nok ikke tre nøgne kvinder og en biljagt, som betjentene havde forventet, da de stod op, påbegyndte deres arbejdsdag.

Det var dog lige præcis overstående, der kom til at ske, da en betjent fra byen Pasco i Florida fik øje på en bil, der var parkeret på en rasteplads. Han begav sig hen mod bilen, hvor han til stor overraskelse fik øje på tre nøgne kvinder på henholdsvis 18, 19 og 19 år.

Læs også

Ny teknologi kan spotte din mobil under kørsel – Bliver testet nu

De tre piger fortalte, at de var i færd med at lufttørre efter et bad, og de bad betjenten om at forlade stedet. Det gjorde betjenten ikke, og det fik pigerne til at tage benene på nakken. De hoppede ind i en Nissan Sentra fra 2009, hvorefter de kørte som død og helvede, for at slippe fra politiet.

Skød en GPS mod bilen

I alt foregik biljagten i en hel time, og de formåede at køre 33 kilometer. I denne tid fik de både kørt i den forkerte side af vejen, de forsøgte at køre en betjent ned, og da de endelig blev stoppet, truede de en betjent med et lyserødt og lilla baseballbat af metal.

Mens politiet i første omgang valgte at følge bilen meget tæt i den intense biljagt, så lykkedes det dem efter lidt tid, at få skudt en gps-tracker af sted, som sad fast på bilen. På denne måde kunne de holde afstand, og følge med i bilens placering via en skærm.

På denne måde kunne de bedst muligt koordinere tropperne, og det betød, at de fik en klar overhånd i forhold til de tre nøgne kvinder. Politiet fangede pigernes bil omkring et skoleområde, hvor de kørte ind i bagenden på den, så bilen snurrede rundt og endte med at stoppe.

Pigerne ønskede ikke at forlade bilen, og derfor valgte en at betjentene at bruge en taser til at give den ene pige stød. Ingen af pigerne ønskede at udtale sig til politiet, da de blev anholdt.

Politiet fandt også hash i bilen skriver Tampa Bay Post, der har dækket hele hændelsen.

Læs også

HAHA! Skider fodboldfan i bukserne på live tv?

 

Dagens Gossip