Vildt eksperiment lykkedes: Fik ælling ud af almindeligt æg

Foto: SWNS/Screenshot

En kvinde fik først et kæmpe chok, derefter en glædelig overraskelse og en ny ven, alt sammen efter at have købt en tilsyneladende ganske almindelig æggebakke med hjem fra supermarkedet.

Internettet har været skyld i en masse fantastiske ting, og været en af de største grunde til den eksplosion i teknologi, mange mennesker rundt om i verden i disse år oplever. 

Læs også

Tjernobyl-kraftværk spøger: Radioaktiviteten stiger igen

Derudover, skal internettet også have tak for, at en ganske særlig lille ælling overhovedet er i live.

Det hele startede da 28-årige Adele Phillips, besluttede sig for at købe en bakke æg, efter at have læst på internettet, hvordan det er lykkes folk at klække ganske almindelige æg, købt i et supermarked - det skriver Unilad

Adele blev så interesseret i fænomenet, at hun bare måtte vide, om denne internet-trend, rent faktisk virker. Hun besluttede derfor at hoppe med på vognen, og til hendes store overraskelse endte hun med at byde en helt sund kylling velkommen i verden, bare en måned senere.

De fleste er nok klar over, at processen ikke er så simpel som at lade et æg ligge i varme, og Adele købte derfor før sit eksperiment, en inkubator, der havde til formål at udklække ægget.

Adele forklarede, at alle troede, hun var 'sindssyg' for at udføre det eksperimentet, og motivationen for den unge kvinde blev derfor, udover at udklække en ny ven, at vise alle tvivlerne at hun ikke spildte sin tid, eller penge for den sags skyld. 

Hun forklarede: 'Jeg så nogen udføre en udfordring på Tiktok og tænkte straks, at jeg ville give det en chance. Da vi købte ægget, sagde min mor: "Er du sikker?" Jeg vidste, at jeg var nødt til at holde dem varme på vej hjem, selvom da de allerede havde været på en hylde i et par dage, troede jeg ikke, at det ville fungere,” - fortæller hun og tilføjer: 

"Derefter lagde jeg æggene i et varmeskab, men da jeg aldrig havde gjort noget lignende før, blev jeg så chokeret, da jeg opdagede, at et af æggene rent faktisk var befrugtet."

Denne næsten usynlige, men ekstremt vigtige detalje opdagede Adele ved at lyse på ægget med en lommelygte.

Adele fortsatte:

“Under hele processen kiggede alle på mig og tænkte 'er du sindssyg?' – Jeg gav det bare en chance som et lille eksperiment, men de troede alle, at jeg bare ville ende med et kogt æg. Jeg beviste helt sikkert, at de tog fejl, og alle var meget chokerede,” - siger hun og fortsætter:

“Jeg er forbløffet, og det ramte mig virkelig, da jeg så den komme ud af sin skal. Jeg tænkte: "Hvad har jeg gjort?" Det er bare vanvittigt. Mit kæledyr kunne sagtens have været på nogens toast i stedet,”

Forud for eksperimentet havde Adele planlagt at give ællingen væk til et nyt hjem, hvis det hele gik efter planen; Men hun har siden besluttet at beholde den nye ven- der nu har fået navnet Braddock Morris - efter hendes 'hjerte smeltede', da han kom til verden.

Og kigger man på både det søde lille dyr, og ikke mindst den fantastiske historie bag, forstår man sagtens at Adele ikke kunne sige farvel til den lille gule fjerbold.

Læs også

Dyrevenner i aktion: Redder over 800 babyskildpadder fra kloakken