Vild søskendekonflikt: Bror nægter at invitere søsters barn med til bryllup

Foto: Modelfoto Shutterstock.com.

Brylluppet er ikke for alle familiemedlemmer.

En kvinde blev chokeret, da hendes bror fortalte hende, at hendes barn ikke ville få en invitation til hans bryllup.

Læs også

Tre gange på én dag: Første gang skete det foran Kvickly

I et anonymt opslag på det britiske site Mumsnet forklarer kvinden, at brylluppet er blevet aflyst to gange på grund af corona-restriktioner. 

Nu skal brylluppet finde sted i august. Det betyder, at kvindens nyfødte barn højst sandsynligt kun har været i verden i et par uger eller dage, skriver The Mirror. 

Over et online kald fortalte broren, at babyen ikke var på gæstelisten. 

“Jeg var helt ødelagt,” forklarer kvinden og fortsætter:

“Min mor fortalte ham og min svigerinde, at vi har en nyfødt, og hvordan vi ikke kan adskilles, og hvis der opstår problemer, ville vi gå væk med babyen.”

"Min bror så flov ud, men min svigerinde sagde, at babyen ville tage fokus fra brylluppet, og familiemedlemmer ville naturligvis se babyen."

Kvinden fik dog ondt af sin bror og svigerinde. Alle restrikonerne har betyder, at det har været svært at planlægge drømmebryluppet. Derfor fortalte hun til sin bror, at hun ville møde op alene til vielsen. Kvindens mand ville kigge forbi receptionen efterfølgende og ønske tillykke.

Men denne plan gik heller ikke.

Ingen invitation

Så kastede broren en ny bombe. Nu var manden heller ikke længere inviteret.

”Han blev kun inviteret, da han er min mand, og brudeparret vil ikke have, at han springer ind og distraherer,” forklarer kvinden. 

“Jeg er så ked af, at det gør ondt. Der er ingen baggrundshistorie. Vi har altid haft det fint sammen. Der har aldrig været nogen antydning til, at nogen af ​​dem var andet end jordnære."

I opslaget på Mumsnet, der er et site for forældre, spørger kvinden de andre brugere, hvad de ville gøre i sådan en situation. 

"Ville du være ked af det? Vil du sige noget?"

Her var det stor enighed. De andre brugere ville blive hjemme. 

"Bare fordi din bror har haft et lorteår, er det ingen undskyldning for at behandle din familie så dårligt,” skriver en bruger.

“Din svigerinde er bekymret og jaloux over en baby. EN BABY. Så lad hende få sin dag. Din bror vil se, hvor fjollet hun er, selvom han ikke giver udtryk for det,” skriver en anden, mens en tredje påpeger, at der nok slet er overskud til at deltage i brylluppet.

“Du vil sandsynligvis føle dig så udmattet i de første par uger/måneder med at passe en nyfødt, at den sidste ting du har lyst til er at deltage i brylluppet."

Læs også

Amalie Szigethy i store smerter: “Det har bare gjort så ondt”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip