Amalie Szigethy i store smerter: “Det har bare gjort så ondt”

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Realitystjernen har været i store smerter.

“Jeg har næsten ikke kunne gå i weekenden.”

Sådan fortæller realitystjernen Amalie Szigethy i en story på Instagram. Her uddyber hun, hvordan smerter i det ene ben og fod har resulteret i nogle svære dage.

Læs også

Amalie Szigethy afslører: Så meget har jeg tabt mig

“Jeg var ude at løbe i sidste uge, hvor jeg løb næsten 6 kilometer,” fortæller hun og fortsætter: 

“Det har så resulteret i en skade i mit ene ben og faktisk også nede i min fod,” forklarer Amalie Szigethy.

Hvad der helt konkret er sket, ved hun ikke.

“Jeg ved ikke, hvad det er, der er sket. Om jeg har lavet en forstrækning, eller hvad det er. Jeg har næsten ikke kunne gå her i weekenden. I og med, at jeg hele tiden står op, for jeg har jo Hannah, så har jeg bare været i smerter,” fortæller Amalie Szigethy, der er mor til to piger. Derfor er er der ikke meget tid til afslapning.

“Der er jo ikke rigtig noget, der hedder at sidde ned og slappe af for mig, når jeg har to børn fuldtid. Det har bare gjort så ondt,” uddyber realitystjernen. 

“Jeg har været så lillepige-agtig oppe i mit hoved. Jeg har syntes, at det har været så unfair, at der ikke er noget tid til, at jeg kan slappe af. Men sådan er det jo bare,” slår Amalie Szigethy fast og uddyber, at det faktisk er typisk hende. 

“Måske burde jeg også have taget den lidt med ro. Men det er typisk mig. Så får den bare fuld skrue, og så får jeg fandeme en skade i benet, der går hele vejen ned i foden. Det har nok også været de forkerte løbesko,” konstaterer hun. 

Forudser boom i sports- og fritidsskader

Amalie Szigethy er langt fra den eneste, der har svært ved at tage den med ro. 

Men man skal huske at passe på, når forårskådheden melder sin ankomst, påpeger Henrik Bundgaard, skadedirektør i Codan.

Antallet af sports- og fritidsskader vil stige de kommende måneder, når samfundet igen åbner op.

Det vurderer forsikringsselskabet Codan i en pressemeddelelse. 

“I mere end et år har COVID-19- restriktioner betydet, at danskerne ikke har haft de samme muligheder for at dyrke lige så meget sport, som de plejer. Så når der nu åbnes op for diverse sportsaktiviteter, må vi forvente at træningen og formen ikke er helt så velholdt, som den plejer at være ved sæsonstart. Derfor er det en god idé, at man passer på sig selv, starter stille ud og sænker intensiteten her fra begyndelsen. Uanset om det er på stien, landevejen eller grønsværen,” siger Henrik Bundgaard.

Læs også

TV 2 melder klar

 

 

 

Dagens Gossip