Vilde valgløfter: En tur til månen og et 100 meter højt isbjerg

Foto: Twitter

Kan du huske da Jacob Haugaard kom i Folketinget ved at love medvind på cykelstierne og flere hvaler i Randers Fjord? Haugaards løfter er vand mod de løfter, som en kandidat ved et valg i Indien kommer med. Om det er for sjovt? Det mener han ikke selv.

Det er faktisk ikke alle hans forslag, der er så langt ude, at vælgerne har besluttet sig for helt at udelukke Thulam Saravana, der stiller op til det lokale Tamil Nadus lovgivende forsamling.

Læs også

Nadia Shila fra De unge mødre: Vi opdagede, at min søn var 'anderledes'

Overraskende nok er den lokale politikers valgmateriale prydet med en stor skraldespand, der efter politikerens egne forklaringer er på valgmaterialet, fordi det er et symbol på, at han skal komme og rydde op efter mange politikeres valgløfter. Thulam Saravana mener nemlig, at politikere har meget travlt med at love en masse inden valget, men så snart de er valgt, så har de glemt det hele.

Selvom det ikke er meget, man umiddelbart forstår fra materialet nedenunder, så er skraldespanden i det mindste meget synlig.

"Mine valgløfter har berørt rigtig mange vælgere," forklarer Thulam Saravanan til det ANI (Asian News International). "Nogen spørger om de løfter, jeg har givet, er mulige. Jeg tror, det er muligt. Jeg er villig til at reducere udgifter andre steder for at opfylde mine løfter, hvis jeg bliver valgt."

Thulam har lovet befolkningen en masse skønne ting. Bl.a. har han lovet dem en helikopter, et tre-etagers hus og et 100-meters isbjerg, der skal holde valgkredsen tempereret. Det stopper dog ikke der, for de heldige vælgere i valgkredsen kan også se frem til en raketaffyringsplads i området, en bil til alle husstande og kvinder er så heldige, at de må få penge, så de kan være sikre på at blive gift væk.

Valget er allerede i morgen og her forventes ikke, at Thulam har en chance mod de etablerede partier, selvom hans opstilling mest af alt skal ses som en protest. Det er i hvert fald den konsensus, som Twitter-miljøet omkring Thulam er blevet enige om.

Ville du stemme på ham?

Læs også

Fie Laursen åbner døren for mere reality-tv: Har et helt særligt krav

 

 

 

 

Dagens Gossip