Ville bare have 'sødt billede' med far: Nu væmmes hun over detalje

Foto: TikTok

En kvinde ville blot have et 'sødt billede' med sin far, men nu væmmes hun over en særlig detalje på billedet.

En kvinde havde et ønske om at få taget et 'sødt billede' med sin far, men da hun fik lov til at se det, blev hun forfærdet over at se en særlig detalje.

Læs også

'Paradise Hotel'-stjerne afslører: Så meget har jeg tjent på OnlyFans

Kvinden, der hedder Kris, har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun viser sig selv, der sidder ved siden af sin far, og er klar til at få taget et billede.

"Når du tror, at du fik et sødt billede med din far," har hun skrevet som tekst til videoen.

Foto: TikTok

Da hun fik mulighed for at tage et nærmere kig på billedet, valgte hun at zoome ind, da hun fik øje på en detalje, der gjorde, at hun blev forfærdet.

Den måde, hun sad ved siden af sin far på, betød nemlig, at en skygge blev dannet på faderens t-shirt, hvor det ligner, at hun har en ganske stor næse. Det skriver News.com.au.

I kommentarsporet er der mange, der har været hurtige til at give deres mening til kende, hvoraf flere faktisk har skrevet, at de ikke ville have set det, hvis ikke hun selv havde påpeget det.

"Jeg ville ikke have lagt mærke til det, men det er sjovt," er der blandt andet en person, der har skrevet.

Foto: TikTok

"Babe! Griner højt," skrev en anden, hvilket Kris valgte at besvare med: "Min fandens Gru-næse (karakter fra filmen Grusomme mig, red.)."

"Stop det! Jeg lagde ikke mærke til det, før du sagde noget," er der en tredje person, der har skrevet, som åbenbart heller ikke selv havde lagt mærke til noget på billedet.

Også dette valgte Kris at svare på: "Jeg lagde heller ikke mærke til det, men da jeg gjorde, kunne jeg ikke stoppe med at se det."

Læs også

Arbejderne får øje på mystisk ting i cementen: Kort efter får de et kæmpe chok

"Ligner Alfred Hitchcock. Men et godt billede af dig og din far," skrev en bruger med et smil på læben, hvilket blev fulgt op af en anden bruger: "Det er Pingvinen fra Batman."

 

Dagens Gossip