Ville fejre afslutningen af karantæneperiode med en selfie: Faldt i døden fra klippe

Foto: Instagram

En kvinde faldt 35 meter fra en klippe, da hun ville fejre afslutningen af coronavirus-karantænen, i sin død, mens hun stillede sig i nærheden af ​​kanten af ​​en klippe for et foto for at fejre afslutningen af ​coronakarantænen.

Dødsfaldet drejer sig om den 31-årige Olesya Suspitsyna fra Kasakhstan. Hun var på besøg i den populære Duden-park i byen Antalya i Tyrkiet i søndags, da ulykken skete.

Parken er kendt for sin dramatiske natur og vandfald. Derfor besluttede Olesya og en af hendes venner, at turen til parken skulle fejre afslutningen af den karantæneperiode, de to havde været i i byen Antalya.

Under turen klatrede Oleysa over et sikkerhedshegn for at stille sig an til et fotografi med parkens vandfald i baggrunden.

Mens den 31-årige kvinde poserede for at tage det helt rigtige billede, gled hun på græsset og faldt 35 meter ned ad klippen.

Oleysas ven ringede straks til alarmcentralen, og hendes krop blev senere trukket op af vandet. Hendes liv stod dog ikke til at kunne reddes. 

Pårørende har efterfølgende fortalt lokale medier, at det tyrkiske politi havde undersøgt sagen og konkluderede, at faldet var en ulykke.

Olesya havde boet i Antalya i de sidste fem år, hvor hun arbejdede som rejseguide.

Talrige venner har efterfølgende slået mindeposts op på sociale medier, hvor de udtrykker deres sorg over hendes død.

Tyrkiet hårdt ramt af coronavirus

Tyrkiet har mere end 115.000 tilfælde af coronavirus - det syvende højeste i verden - og har registreret 3.081 dødsfald.

I Tyrkiet er der indført diverse foranstaltninger for at stoppe sygdommens spredning. Foranstaltningerne har omfattet udgangsforbud, obligatorisk brug af ansigtsmasker og begrænsninger i bevægelse mellem forskellige regioner.

Læs også

Ung mand testet positiv for coronavirus fire gange på seks uger

 

 

 

Dagens Gossip