Ville glæde børn med dino-kostumer: Så blev politiet tilkaldt

Foto: SWNS

En gruppe mennesker, der havde besøgt en lokal park klædt ud som dinosaurer blev tvunget til at flygte efter nogen tilkaldte politiet.

Sidste lørdag, April 3, havde Samantha Clarkson, hendes mand og venner organiseret et mindre show i Bolton for at holde sine børn underholdt.

Læs også

‘Hårde’ kriminelle: Kvindelige atleter modtager tusindvis af penisbilleder

Som forventet tiltrak synet af fem voksne voksne iført over 2 meter høje oppustelige dinosaur outfits andre små børn i parken, der lykkeligt så på, mens dinosaurerne spankulerede rundt.

Men Clarkson sagde tingene tog en drejning til det værre, da en mand nærmede sig gruppen og spurgte, om de havde fået en tilladelse.

Hun sagde, at det i første omgang virkede som om manden bare var interesseret i, hvad de lavede, men efter at han fandt ud af at gruppen ikke havde en tilladelse, ringede han til politiet.

"Vi havde en vidunderligt sjovt, og børnene elskede det, så fandt vi ud af, at en idiot havde ringet til politiet, jeg kunne ikke tro det. Vi forsøgte bare at muntre nogle børn op efter sådan et elendigt år, vi ville  ikke såre nogen, " - fortæller Clark ifølge Unilad.

I henhold til de nuværende coronavirus-retningslinjer kan personer fra op til to husstande mødes i grupper på seks udendørs.

Hun tilføjede: "Vi havde intet andet valg end at forlade parken, fordi vi ikke ønskede at risikere at blive arresteret, selv om det ville have været sjovt at se politiet jage dinosaurer”

"Det var sådan en skam, fordi børnene ikke har haft meget at gøre i løbet af de sidste 12 måneder, hvilket er grunden til vi ønskede at gå ud i vores outfits."

Clarkson, en dagplejer, havde lagt ud på Facebook forud for begivenheden for at lade de lokale vide, at de kunne deltage med deres børn. Hun sagde, at hendes sønner også havde deltaget for at sikre, at mængden forblev socialt distanceret.

"Vi var bekymrede for sikkerhedsaspektet, og vi sørgede for, at alle ville passe på, derfor kom mine sønner. Alle var fornuftige, så der var ingen problemer overhovedet, "sagde hun.

Sagen har endnu ikke fået videre konsekvenser, og om politiet i øjeblikket undersøger begivenheden, melder historien intet om.

Læs også

Hundene i området blev ved med at forsvinde: Nu ved de hvorfor

 

Dagens Gossip