Voldsom tragedie: 51-årig blev fyret fra sit job - vendte tilbage med et våben

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En 51-årig mand tog det i den grad ilde op, da han modtog en fyreseddel fra det bryggerikontor, hvor han var ansat. Senere på dagen vendte han tilbage med et skarpladt våben.

Et frygtelig tragedie udspillede sig onsdag eftermiddag i den amerikanske storby Milwaukee, hvor en 51-årig mand begav sig ud i en blodrus.

Ifølge mediet USA Today fik en 51-årig mand en fyreseddel fra det bryggerikontor, hvor han arbejdede. Årsagen stod ikke klar, men ifølge de amerikanske medier var manden yderst rasende, da han forlod arbejdspladsen.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Vendte tilbage i en blodrus

Senere på dagen vendte den 51-årige mand tilbage, og denne gang var det med et skarpladt skydevåben. Han åbnede ild og dræbte seks af sine kolleger, før han til sidst vente våbnet mod sig selv, og begik selvmord.

Milwaukees borgmester Tom Barrett, var senere på onsdagen ude at bekræfte, at flere personer omkom i forbindelse med det forfærdelige skyderi.

“Det er sket et forfærdeligt skyderi. Det er en hård dag for alle, der er tæt på situationen,” udtalte han til journalisterne foran det bryggerikontor, hvor seks personer altså mistede livet.

Ifølge New York Post så er der hele 610 ansatte i Molson Coors Beverage Co. i Milwaukee. Heldigvis formåede den 51-årige gerningsmand altså ikke at få ramt på flere end fem personer.

Læs også

DMI har forårsprognosen klar: Sådan bliver vejret

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip